mmmmmmmmmmmm

Idag är egentligen min mittiveckanledigadag.. meen var tvungen att åka till skolan för att ha lektion. Dagen började med en morgonaktivitet vilket innebar solning. Amanda joinade mig på denna aktivitet. Det var skönt. Måste ju bli bruna och fina nu inför alla kommande evenenmag :) 

I morgon är sista skoldagen innan lovet!! :D 
Ikväll har vi gymmmmmmmmmmmmmmmat. Nu är Camilla här på besök :)  

Tove, vi är säämst. men det är Camillas fel, annars hade vi varit bra.




/Emmmmmmmmmmmmie

fritid?

Plugg PLugg PLUGG plugg läxor bla blaa... Orkar inte mera.
Analysera ekonomisk information = Inte kul. Hinner inte göra alla andra läxor pga den uppgiften. 
Lovet är mer än välkommet!! 
UF måste oxå tas tag i, när ska det hinnas lixom?! Mässan är om 2 veckor(!!!)

Emmie


MAHAA


I morgon ska vi bli bruna och fina. På tal om det så kom vi och tänka på en liten kul grej från åttan. 
Sara: Amanda, du är väl mulatt?
Amanda: Ehm neej.
Sara: jo men asså, du är väl inte riktigt helt.. svensk?
Maha JO Sara det är hon.

Aja lektionen calls. BYE!

Försök bara, snälla försöök!

Jaha... Då var det dags för ett långt, seriöst och mer ingående inlägg om Hela Hallen Gungar som alltså ägde rum i lördags. Vi och vår kompanjon Alexandra (aka Ann Ahl) började med att göra oss iordning hemma vid Emmie i Havdhem (♥). När vi var klara tog vi bussen till Hemske för att förparta. Partyt ägde rum i det som brukar kallas för "hockeylägenheterna" vid Agnes. Det var skojeliskoj, Mihi (Mihi är det nya Hihi för de som undrar)!

Sara försökte tvinga i oss 7000 år gammalt vatten. "Snälla försööök. Försöööök. JAG försökte ju" var något hon upprepade ett antal gånger. Det slutade med att Hanna fick låtsas dricka det och i smyg hälla ner det i badkaret.

Tove tappade bort sitt bankomat kort och fick lite småpanik. Hon fick även en ny bästis. Emmie blev ledsen. Tove
försökte trösta med att; du ligger ändå tvåa. Det hjälpte litegrann.

Runt 10 trillade vi in i Ishallen. Det kryllade av folk, gamla som unga. Alla var där, så att säga. Pist Off spelade, det var kul. Vi dansade bugg, det var kul. Vi stod väldigt länge i toa-kö, det var inte så kul.

Tove var fast besluten om att det skulle bli "Hela Hansa Hallen Gungar" som efterfest, så ordnade en massa och kom slutligen dit strax över 1. Det var ruligt.

Emmie ringde sin mor när det stängde och åkte hem till sin säng. Det var skönt.



 






Jaa, det var den kvällen det! Omg, måste dra och hjälpa Elin K med matematiken innan hon gör något drastiskt. Tjadåö /VI

Ann Ahl

Today in skolan har vi lekt producenter och skådespelare. I svenska C så ska vi presentera kommunikation genom media. Vi valde att spela in ett nyhetsprogram "Donner nytt". Jätte seriöst program.
Såna här dagar gillar vi, man har kul och dagen går fort!
Ikväll ska vi ta tag i våra liv och GYMMA!


Vår nyhetsreporter Ann Ahl.

Två av många kvinnliga kokainmissbrukare på Donner.

Kille med koncentrationssvårigheter.

/EM&T

Hela Hallen x2

Igår var det fest. Är allderles för trött just nu för att skriva något djupare om kvällens händelser, det får bli vid ett senare tillfälle. Kan i alla fall konstatera att kvällen var full av blandade känslor. Var glad, arg, sorgsen, knäpp och flummig om vart annat. Mina kompisar gjorde i alla fall kvällen, som vanligt<3

 
Bjuder på den här vackra bilden på mig och Em från igår sålänge.

we all go to hell

Hejhejhej!
Kan ju börja med att säga att Emmie är bra, vacker och underbar. Mm, allt det på samma gång. Ganska så otroligt faktiskt :)

Är i staden med E & M ikväll och myser med chips, dipp och skräckfilm. Skönt med en riktig slappar-dag. Har varit två hektiska dagar i huvudstaden med alla studiebesök hos läskiga sekter. Det är sjukt hur övertygade alla är om hur just deras religion är den enda rätta. Alla tror typ att man kommer till helvetet om man inte följer deras tro. Hur fan ska man då göra för att vara helt säker på att inte komma till helvetet? :S Helt impossible!

Arkens möte var ganska faschinerande. När prästen typ rörde vid dem och välsignade dem så började de skaka i hela kroppen och falla ihop till marken. Det är grejer det. Vid Hare Krishna fick vi sjunga och dansa. Kommer nog aldrig att få ur deras mantra ur huvudet;

Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare


Nej, jag förstår faktiskt varför folk blir religiösa. Livet blir liksom mindre förvirrande och oklart på det viset. Borde kanske gå med i någon? Scientolgerna var trots allt ganska balla... Fast just det, det var ju det där med utomjordingarna och pengarna. Damn. 


Detta är alltså vad som väntar oss (som inte har Rätt tro).


Nej, nu ska jag vara social med mina friends! Hejdå /T

Våfflor!!

Gud vad det är gott med våfflor! Sofie hade med sig några kompisar hem oxå, och dom tycker att sofie har en gullig storasyster, som hade stått och gjort våfflor till dom. Kan inte annat än och hålla med, kloka människor det där ;) 
I morgon ska jag äntligen ut ur det här huset och träffa lite folk! Skola, första gången på en vecka. Hehe fast går bara en dag, sen är det helg, 3 dagar till sen lov. Fan vad slappt jag har det.

Haha gick ut för att se om fiskarna i vår damm hade överlevt vintern... Svaret verkar vara nej. Isen har inte riktigt smällt ännu men såg en fisk iaf, och den var sten frusen! Kan inte tänka mig att någon av de andra typ 40 fiskarna mår så mycket bättre. Kul det ska bli att rensa den dammen sen....:P  
(den oranga fläcken är fisken)
 

Em


25 mars

I dag fyller min lillasyster 16 år! GRATTIS♥
Våffeldagen är det ju i dag med, så tänkte vara lite snäll och ställa mig och grädda några våfflor lagom till hon kommer hem från skolan :)   


/EMMIE EKELÖF

haha söjt hund

Skratta inte!!
Hon är sööt ♥ hih men det ser lite roligt ut...
Men saken är den att hon hade så mycket tovar och trassel i pälsen så var tvugna att klippa av det.


I dag har jag försökt att göra en cheesecake, men kom bara halvvägs sen fattade jag inte receptet, mamma fick göra klart den. Det var ändå hon som bad mig att göra den så...
Gick i stället hem till min favoritgranne och lekte med honom, lr lekte och lekte, (hoppas din lärare läser nu M) jag fick hjälpa honom med läxorna oxå....
Det var första gången på 3 dagar jag gick utanför dörren :S

  
Han var tacksam för min hjälp iaf :) 

Nej nu finns det inte så mycket mer att skriva, mitt liv är ganska dött och tråkigt just nu.
Längtar till STUDENTEN!!

/Emmie


uttråkad

Nu börjar jag bli frisk och det börjar verkligen bli jätte tråkigt att vara hemma. Finns inget att göra. Är ledig från skolan i morgon med = ännu en dag hemma.

Saknar min roomie, som är i Sthlm. Hehe kul att mina nycklar till lägenheten ligger i lägenheten och Toves nycklar har hon med sig till Stockholm, så kan inte komma in där tills hon kommer hem. 
Har iaf ett ganska bra skäl till att jag inte gjort mina läxor då, allt ligger lixom där inne.

Haha i dag ska Dea klippas. Kommer inte känna igen henne. Nu ser hon ut som ett monster, bara hår överallt. Ska bli kul och se hur hon ser ut när hon kommer hem. 
Det behövs om man säger så, hon ser liksom ingeting.


/////////Emmie

There is a devil inside her

Sofie tycker att hon är rolig.. hon sitter här och räknar matte hon säger att hon är algeBRA!! Får dock hjälpa henne i varje uppgift. Sen tycker hon att hon är snäll också, hon bjuder mig på godis som tack för att jag hjälper henne. (äckligt godis som hon själv inte tycker om) "Men den här är god!"  NEJ, det är den inte.

Mamma måste gilla att jag är hemma och är sjuk. Det börjar lixom bli tråkigt att bara ligga still på soffan och trycka i mig glass och choklad och allt vad jag äter. Så har omedvetet börjat städa, tvätta och hjälpt min lillasyster med sina läxor. Känner mig lite som en hemmafru. Måste bara ta tag i att göra mina läxor med...



EMMIE

SOFFAN!!

Den här dagen har spenderats på soffan, har fått feber nu också...
Morgondagen lär bli likadan, tur Sofie också är hemma som kan göra mig sällskap. 
Hon är gullig, i morse chockade hon mig med att komma in med en kopp te med honung till mig medans jag fortfarande låg i sängen, inte varje dag det sker :) Det finns faktiaskt lite fördelar med att vara sjuk.. 

Kom på i dag att nästa gång jag kommer gå till skolan är på fredag. I morgon måste jag sjukanmäla mig, på onsdag har vi hemstudiedag och på torsdag har vi ingen lektion. Sist jag var i skolan var i torsdags, så kommer att vara "ledig" i en hel vecka nu! 


Det var allt från mig i dag.
/Emmie






















Inte helt fel

Är tillbaka i min lägenhet som ser ut som ett kaos efter helgen och känner att allt är ganska bra just nu.
Om en halvtimme ska jag iväg till Träningscentret och bada lite jacuzzi med Elin, ska bli grymt skönt!
Sedan ska jag hem och städa. Inte ens det känns jobbigt, bara skönt. Jag mår så jävla bra av att städa. Sjukt konstigt, jag vet, men det får mig typ att slappna av.

Imorgon åker vi till huvudstaden med klassen. Älskar vårt lilla kultur-gäng, trots att det typ bara brukar komma runt 5 pers till alla våra lektioner, haha. Vi ska i alla fall besöka några olika sekter och församlngar, det kmr bli grymt intressant. Vår lärare är typ den bästa på skolan också, så det gör inte saken sämre...! :) 

Jag och David har bestämt oss för att joina Scientolgerna, enbart för att bli "Supermänniskor" som man kan bli om man följer deras prgram. Haha, näe. Det är lite för dyrt att betala deras kurser och böcker och grej. Annars hade vi nästan gjort det. Nästan. :P

Det var nog allt för mig. Nu ska jag sätta igång med disken. Grejt.

/Tove


"Dinosaurus rex" haha nej pappa, Tyrannosaurus rex...

Jag rekommenderar INTE att gå ut på krogen och festa när man är lite sjuk, följderna blir att man blir JÄTTE  SJUK = inte har någon röst kvar, ont i halsen, nyser och hostar konstant + nästäppa! 
Ingen skola för Emmie i morgon.
Men hade iallafall kul i går :)

I dag var jag tvungen att gå upp jätte tidigt för att åka med bussen hem till havdhem där släkten väntade för att vi skulle fira Sofie som fyller 16 på torsdag! Och guud va jag har ätit............kakor och chokladmoussetårta i mängder, även massa popcorn, mår illa nu! 

Nu ska jag nog säga godnatt tror jag, är sjukt trött, blev icke mycket sömn i natt.  




Emmie.


Söndag

Herre-gud vad trött jag är. Har precis sett klart Gossip Girl och funderar på att ta ett varmt bubbelbad. Mm, det ska jag nog göra... Plugga lite körkortsteori ska jag nog också vara duktig och göra.

Idag har varit en skön dag. Hängde med mina killkompisar + min bror fram till typ 5. Gjorde alla saker man ska göra på en bakis-dag; beställde pizza, sov, åt godis, såg på tv... Det blev faktiskt ett litet Sex and the City maraton av det hela också. Killarna blev lite småkära i serien tror jag. Särskilt Stoffe, som låg uppe typ hela natten och kollade på det.

Kvällen igår var mestadels rolig. Hade sjukt kul vid Johanna med sjukt fina och roliga människor. Tack för en grym fest! Jag dissade krogen sen och drog hem till mitt place istället. Det var nog ganska skönt.

Till en vän: Du är fin och underbar och jag älskar dig!



/Tove


late night laugh


Taggar!!

Förefesten är redan igång! :D
Snart drar vi till födelsedagsbarnet, det kommer bli grymt.



//ALLA

Terrad

Gó kväll!!
I dag har varit en bra dag enligt Tove, Emmie har haft lite tråkigt. Nu leker vi med träningsnarkomanen, Elin Karlssssson och väntar på att filmen Hemligheternas Bok ska börja och att Henkkkk ska komma från båten.

Udda saker pågår här. Helt out of nowhere lägger typ 30 stycken olika kontakter till Elin på msn.

Några av sakerna dom skrev var:

Wanetamuckenthaler
- Looking for the perfect man
- Hows it going sweety
- I'm 21/female want to see me?

KellieMoake14
- Looking for something real?
- Hey, how it going?
- My name is Mary I'm from Tampa FL
- I'm twenty/f you are a male right?

Robbertochadsey
- There is a first time for everything
- Yey someone to talk to!!
- Are you still there babe?
- Cool, yeah my name is Gina I work at a 24hour fittness center and sometimes I like to come home and play with my cam.


Mm. det var ju trevligt :)

have a nice day... night.. evening.. whatever.





Em's

Och detta är då min framtid.................................................



Fast nej förresten, Tove & jag har ju våra planer... vi kommer bli framgångsrika!


Det är Tove som Skriver




Min framtid? Kankske, kanske...


KOM HEM

Nej nu är den kommen, stunden då jag har blivit rastlös. Orkar inte plugga längre, har faktiskt varit duktig och gjort klart åtminstonde en läxa :) Tycker Tove kan komma hem snart så jag i alla fall har någon att växla ord med.......
Nej nu är jag hungrig, ska nog ta och laga lite mat, bacon och något till det får det bli..
Sen var det någon som så snällt frästade mig med popcorn, men såklart har jag inget hemma, bläää på det..

Hmm, det har hänt ngt med texten, går inte att få icke fet stil :S

haha, varför skriver jag här egentligen? kommer lixom inte med något intressant.


(jag har inte ena fingret i näsan, det ser faktiskt bara så ut)

/EMMMMMM


LÅNGHELG

WOHOO ledig i daag, kan inte få fram ord så skönt det är! okej att vi har fått ungefär världens största uppgift att göra + att jag har massa läxor..... men i alla fall, det är skönare att jobba hemma. Kan ju även passa på att vila upp mig och friskna till lite till i morgon då Johanna ska firas!! 

Det tråkiga med den här dagen är att jag är ensam i lägenheten och kommer inom kort att bli rastlös..
Nu låter det kanske som jag säger emot mig själv med att det är skönt att vara hemma, men nej, det är skönt men tillslut kan det lite långtråkigt om man är ensam.


/EMMIE 




Bacon is good for me

Idag har vi återförenats igen efter en lång tid utan varandra (hela två dagar) och det känns skönt. Vi befinner oss i sängen i vår lägenhet som vanligt och nördar vid datorerna (surprise!).

Imorgon är det äntligen helg igen och då kommer lite besök från Sthlm, det ska bli trevligt. På lördag blir de fieest at Johannas place. Snyggingen fyller nämlingen 19 år imorgon! Grattis i förskott

Emmie är cool. hon har ett Sony Ericsson USB där man kan sätta i ett minneskort från mobilen.

Såhär ser våra väskor ut idag. Gissa vilken som är vems?
Den till vänster innehåller ett block, två olika sorters hosttabletter, halstabletter och snorpapper.
Den till höger innehåller en plånbok, skolmaterial, strepsils och... ett halvt baconpaket.
Väldigt normalt.



Ha ett fortsatt bra liv.
/ET


too busy

Jag erkänner min frånvaro.. sorry! Men jag har lixom inte haft tid att sitta vid datorn över huvud taget, jag har varit för upptagen med att.............SOVA! I går när jag kom hem från skolan la jag mig på soffan och slocknade direkt, vaknade vid halv 8, åt mat, såg lite tv och gick därefter till sängs och sov för dagen. 
Och i dag har jag bara slappat framför tvn. Vilket liiiiiiiiiiiiiv jag har.....
Men grejen är den att Tove har smittat mig så är oxå sjuk nu!! :(

Nu börjar jag dock bli lite rastlööös.... måste göra något!! 

 
HAHAHAHAHAHHA! Hjälp säger jag, vad tänkte jag med här?
men känner mig typ så här död just nu...
Måste bara försvara mig själv; bilden är gammal!

I hate everything about you...

hallåhej!
känns ju dumt att "uppdatera" bloggen när ingenting har hänt, men eftersom att emmie lyser med sin frånvaro här så får jag väl ta och göra det i alla fall.

ja, jag ligger fortfarande här i min säng och tycker synd om mig själv. det är t-r-å-k-i-g-t att vara sjuk.

en positiv sak är i alla fall att robin kommer hem idag! Har saknat brüshan.

jag drömde en lång och sjukt verklig dröm inatt...
du var med.
det var jobbigt att vakna.

jag funderar på att göra någonting kreativt medan jag ändå bara ligger här hemma och inte kan göra någonting klokt. kanske lära mig att spela gitarr? har ju nya strängar, värsta låt-boken och stämapparater och hela köret. hur svårt kan det vara liksom?


looks like a natural talent?

 
/sjuklingen


Home!

Hey!
Finns det något bättre än att komma hem till sin family och bli ompysslad när man är sjuk? Nej, tror inte det. Mamma hade varit gullig och köpt hem massa gott och lite tidningar när jag kom hem, hon är bra.

Jag känner mig ganska så tapper som pallrade mig till skolan idag trots att jag är ganska så jätte sjuk. Satt typ och snörvlade och hostade hela dagen och höll till och med nästan på att spy vid ett tillfälle, men det fick gå :P 
Ville verkligen inte missa heldagen med Psykologi, dels för att det är ett sjukt intressant ämne och dels för att det var vår första lektion. Tycker dessutom om vår kära lärare Daniel och känner att det är lika bra att göra sitt bästa nu sista tiden innan studenten, det är inte långt kvar nu, inte alls...!

På lektionen pratade vi bland annat om när människor bryter mot samhällets normer. Tyckte att Josefin hade det finaste exemplet på det. Ofta en tant i en buss plockar upp en påse och sätter sig och bajsar i den? Hahahaha!

Nu är vi lediga i två dagar. Donner i mitt hjärta ♥ 
Jag längtar dock ändå till helgen. Och jag saknar redan min roommate.

/Tove


STOLT!

I dag har jag LYCKATS (!!!) med mina mål för dagen vilka var att:
• Pallra mig i väg till skolan
• Engagera mig i skolan
• Gymma
• Pluggat
• Tvättat
Okej, de kankse inte var så många mål, men i alla fall...

Utöver dessa har jag också lekt med Amanda i skolan som vanligt.. jag lyckas alltid att fånga hennes bästa sidor på bild ;)

 
Ja, tack vi vet att vi är snygga. haha lr ? jag tvekar...

Sen vill jag bara säga att det är synd om min extremt sjuka vän tove (som nu har smittat mig oxå, börjar få ont i halsen) så det är förresten inte så synd om henne nu när jag tänker efter.. men hoppas iaf du blir frisk snart ♥

/EMMMIEEE


tänker

tänker och tänker och tänker och tänker på jobbiga saker.
aaaaah jag borde sluta tänka.
jag borde sluta låta känslorna styra över mitt liv och bara följa de dagliga rutinerna, göra det som ska göras och så är det inget mer med det.
sluta tänka.
sluta känna.



/t

hostar sönder

Kan ju börja med att säga att: FAN VAD SYND DET ÄR OM MIG!!
Det var sjukt länge sedan jag var såhär sjuk (lägg märke till ordvitsen) och jag orkar knappt resa mig ifrån sängen. Hostmedicinen och halstabletterna verkar inte ha hjälpt, för nu hostar jag mer än någonsin. Det finns liksom inget stopp. Känns lagom kul att jag inte kan gå till skolan idag när vi har Svenska C och en massa plugg hela dagen. Önskar bara att jag kunde somna och, drömma en skön dröm och slippa känna någonting...



.tove

laaaazy

Jag har blivit världens lataste person, ligger nog högt upp på listan för världens tråkigaste med antar jag. 
I går medans alla mina vänner var på krogen och hade kul valde jag att vara fyllechaufför på landet för min mor och hennes kompisar.
Kvällen spenderade jag med E och S genom att titta på melodifestivalen och spela hangman med elins lillebror. Vid 1 ringde mamma och ville bli hämtad så kom inte i säng förrän typ halv 3 och sen skulle hon såklart ha skjuts i morse med, klockan halv 8(!!!) o där rök den sovmorgonen lixom..

I dag har jag inte gjort ett dugg, jo solat på terassen i 15 minuter, sen blev det för kallt. Plugga borde jag egentligen ha gjort i dag men fann inte orken. Måste ta tag i mitt liv snart känner jag, det går nämligen bara utför...
Men i morgon är det ny vecka, då ska jag ta mig själv i kragen. Tvinga mig själv och tove till gymmet ska jag nog göra, känns som det behövs efter helgens onyttigheter.....



/Em


Scary shit

Hittade en väldigt läskig bild på en av våra vänners leksaker. Ofta man har woododolls hemma?
Sitter han och trycker i nålar i dem när han är sur på någon eller? :P
UDDA säger vi.


EMMIE<3MANBOY

Hejhejhej!
Sitter i sängen med Em och filosoferar om livet. Kan inte direkt säga att vi kommer fram till något vettigt, men det är trevligt i alla fall :)

Idag fyller pappa 42 år, grattis till honom! Mina föräldrar hämtade upp mig på stan och så åt vi lunch på Joda. Åt så mycket att jag fortfarande är proppmätt. Jag och nachos är ingen bra kombination, finns liksom inga gränser för hur mycket jag kan trycka i mig. 

Sedan kan jag meddela att Emmie har blivit kär. Tyvärr inte i sin pojkvän utan i Erik Saade :)

Hade en trevlig kväll igår med mina fina vänner. Ni beyder mycket ska ni veta och jag har alltid lika roligt när jag är med er<3 Vi besökte nya stället Inn en sund och drog sedan vidare till Hamnplan. Jag och Alex skippade efterfesten i sista sekund och drog tillbaks till my place och sov istället. Skönt! Blev lite småsur över en sak på slutet av kvällen, men jag tror att jag har börjat komma över det nu. Vad säger du Alex? :P

Nej, nu ska jag gå och knarka lite halstabletter och hostmedicin. Min hals är ganska död. Lägger upp en den enda bilden jag tog igår, på mig och min kvinna Alex.


 
tove

The unexpected

Mysiga hemma kvällar varar aldrig kvällen ut.
I går slutade den hemma vid några onyktra killar. Emmie var dock lite down och trött i början, men efter en rannsakan i Toves medicinskåp blev hon genast mycket piggare och gladare.  
Någon pallade inte trycket vilket ledde till att en liten (stor) olycka inträffade. Hoppas personen i fråga mår bättre i dag
Efter den händelsen var vi tvugna att förflyttan oss, och det gjorde vi. Resten av kvällen bastade vi lite sov lite och snackade och skrattade mycket. 
Emmie gick efter ett tag hem själv. Tove däremot trillade in runt halv 5 snåret. 




SLIUT. 

 


God is Blogging

Emmie, vad har hänt med dig? Du har blivit sjukt tråkig och torr, det enda du gör är att äta och sova. Fest? Det är det inte ens tal om. 
Tove däremot, har blivit stammis på HP, som Jonna K så fint uttryckte det. Chilla människa!

What's happening to the world?
Looks like I'm doing a bad work.
AAAAHhhhhH!

Peace Out!
//The Highest of Them All - God  




Didn't I see you crying??

Idag har jag fått ett sommarjobb! Det blir Burs Kafé i år, vilket ju är nära och bra :) Så sjukt skönt att ha det avklarat och slippa tänka på den biten. Slippa skriva om CV:t och skicka ut det till en massa fler ställen... Martina, du måste jobba där med, annars blir jag lite ledsen.

Måste säga att jag instämmer fullständigt med Emmies inlägg igårkväll. Humöret går verkligen upp och ner som en bergochdalbana. För mig beror det nog mest på vad jag tänker på.

När jag tänker på dig blir jag arg.
Du har varit dum på så jävla många sätt.
Och du bryr dig inte.
Fan.

Nej, happy thoughts! Snart kommer i alla fall Emmie och Amanda hit och det blir mysigt. Bubbelbad, vofflor, kex och ostar känns inte helt fel :) Jag tycker om er, trots att ni är sjukt oklara och konstiga båda två. <3

Idag fick jag även ett besök av människan på bilden nedan. Det var trevligt. Hon är cool och vuxen och ska vara egen företagare på riktigt i sommar. Hon har då alltid varit sig lik :) Någon som kan se vem skönheten är? Hur som helst så Älskar Jag Dig!



Är sjukt avundsjuk på Annie som är i Chile just nu. Jag vill också komma iväg till värmen! Okej, det var typ bara 6 veckor sedan jag var utomlands, men det känns som en evighet sedan. Och jag kan inte tänka tillbaka på det och le. Det suger.

/tove


Life is a mystery

Det är verkligen stört hur humöret kan förändras över bara några timmar. I dag har jag varit jätte glad och uppåt hela dagen, men nu i eftermiddag när jag kom hem från skolan så blev jag helt plötsligt jätte trött och depp bara så där utan någon anledning typ och har varit det hela kvällen. Orkar inte göra någonting. Nu ska jag sova. 
/Emmie 

How do I feel? What do I say? In the end it all goes away.

Hej!
Sitter i vårt mysiga kök med Emmie, våra datorer och en kopp kaffe. Couldn't be better.
Har precis kommit hem från körskolan och Risk 1:an, småskönt att ha den avklarad! :)
Annars har jag inte gjort mkt idag... stekt bacon och städat typ.

Igår var det lill-lördag, så det kändes inte mer än rätt att njuta av lite naturgodis och rödvin (good combination?) Råkade spilla vin och annat över ungefär hela lägenheten och fick doppa min tröja i kokande vatten, men det var trevligt i alla fall.

Blir ingen treafest för vår del ikväll i alla fall. Jag ska vara duktig och ta tag i mitt liv istället. Känns som att det kan behövas, allt känns för oorganiserat just nu på något sätt. Fattar typ inte vad jag gör eller vad som händer. Vet inte riktigt om det är en bra eller dålig grej, men helt seriöst så kan jag typ inte tänka klart. Allt känns bara väldigt, väldigt förvirrat.

Imorgon är det redan fredag, helt sjukt hur fort veckan har gått. Ser verkligen fram emot helgen. Imorgon blir det någon form av myskväll med Em och Amanda och på lördag blir det utgång med andra schnygga vänner :)


på lördag ska vi paaaarta!


JUST DET, idag fyller vår vän David Lejtsén 19 år! Grattis, vi tycker om dig <3


puss på rumpan! (som Amanda skulle ha uttryckt det)


One night in Bangkok

Dagen började med fika/frukost på bagarns med Amanda och Tove. Sen for vi vidare till skolan för att lyssna på massa föreläsningar om UF, de var väl mer och mindre intressanta. Sen bar det av mot Hemske igen, vi hittade ett par sjukt heta briller i bilen hahaha.. Amanda gillade dem extreeemt mycket.
Bildbevis på detta.

Svar: Ja, hon satt och tog kort på sig själv.
Haha spelade också in en lite små rolig film...
På hemse så jobbade jag och Amanda på solbrännan som vi enligt Donner med gott samvete får lov att göra eftersom vi inte har några ig-varningar ;)

Ikväll är Tove i stan och härjar, vet inte vad hon gör men hon frågade iaf om jag hade någon spritgömma någonstans. Själv är jag hemma i Havdhem, hade tänkt plugga men sen såg jag att någon hade köpt hem filmen Luftslottet som sprängdes, så satte mig och såg den istället, vilket "råkade" ta upp heeeela kvällen.   


Fika:)


Lite uttråkadae på en av de mindre intressanta föreläsningarna. 


/Emmieeeeee

Fyndigare rubrik än vad Tove fick till

Tjoho!
Håller med Tove om att den här dagen har varit ungefär lika händelserik som i går. Fast efter att ha läst hennes inlägg så måste jag nog säga att min dag har varit lite händelserikare. Medans hon sov i morse till halv 2 var jag vaken, jätte pigg och njöt av det fina vädret. Nu är jag hemma i Havdhem vid min familj..och ikväll har jag varit hemma hos Super Olsson och vi har planerat vårt schema inför sommarjobbet typ, även druckit kaffe och käkat kanelbullar, snackat lite skit, dansat och tränat lite granna.
Har dock inte gjort den där SvC uppgiften ännu, den är verkligen t r å k i g.

Tomorrow är det fika på bagarns med Tove och Amanda som gäller och sen vidare till skolan för att hålla på med uf företaget. 


 
Super Olsson och Helena Lundbäck. 


Syster och far min.

Nu måste jag sova, men kommer inte kunna för tog en powernap från 4 till 7 i dag + att jag druckit minst 3 koppar kaffe nu ikväll... och ni som känner mig, vet ju hur jag blir då. Men godnatt iaf! 

Emmie

ingenaning

Tjo.
Den här dagen har varit ungefär lika händelserik som gårdagen.
Vaknade halv 2 och mådde dåligt. Måste typ ha blivit sjuk under natten, för igår kväll mådde jag hur bra som helst. Släpade mig i alla fall upp och drack kaffe, slängde ihop lite saker i en väska och tog bussen till Hemse. Har sedan dess övningskört lite och ätit mat, förutom det har jag tragiskt nog knappt lyft mig från soffan på hela dagen. Känner litegranna att det var en dålig idé att inte göra Svenska uppgiften igår. Är inte direkt mer sugen ikväll om man säger så.

Det är galet hur mycket jag har börjat längta till festival i sommar. Det måste bli av, annars blir jag grymt besviken. Det dryga är bara att man inte vet om det är okej med sommarjobbet än... Annars är den stora frågan: P&L eller SWR? Eller något helt annat?

En annan stor och väldigt djup fråga som rör sig i mitt huvud just nu är; Treafest eller icke treafest?
Är det värt eller? Har aldrig gått på någon eftersom att jag har oturen att vara ett decemberbarn. I och med att det blivit ganska så mycket festande på sistone, att jag är fattig och att jag vill gå ut i helgen också så känns det inte så lockande. Känner mig dock lite smått tvingad av mina två äldsta vänner som båda råkar ha sjukt bra övertalningsförmåga.

Aja. Imorn ska jag hänga med dessa snygga brudar. Inte helt fel!



/Tove

Family

Tänkte vara smågullig och säga att jag saknar min familj. Nästa vecka kmr min bror hem till ön och det ska bli skönt. Ni är bäst och jag älskar er!




/Tove


Come here lil Key Key

Hello bloggen!
Den här dagen har varit lite dryg. Vi har inte gjort uppgiften vi skulle göra eller något annat nödvändigt heller för den delen.
Vi har däremot vandrat till Annie, Linn och Elin's place och hämtat lite prylar vi inte fick med oss hem i helgen.

Nu funderar vi på att göra något radikalt för att liva upp den här dagen.
Det tråkiga är att vi har idétorka.
Yeeeey... eller inte.

För att göra det här inlägget lite mindre dötrist lägger vi in lite random bilder.



Vår snygga vän Elin


Taggar inför Fidepuben?


Ser du din hjärna Stoffe?


What's going on?


Say hallelujah.


Toves new BFF


Full fart Sara!


En Snygg Kille?


Old School


Tove kräks över den stackars hemmafrun Alex.


Miserable princess


Rock on!

Over And Out.

Ett väldigt givande inlägg av Alexandra

Nu ni så förväntar sig Emmie och Tove att jag ska spåra ur totalt och skriva en massa konsiga saker som jag brukar göra, lixom verkligen släppa lös alla mina fantasifulla egenskaper och framstå som en galen kvinna. Men efer att ha läst deras tidigare inlägg så känner jag att det redan är gjort och att det är dags för ett så att säga klok och givande inlägg. Så nu ska jag ge er lite bra livs tips som ni kan ta med er genom livet och få mycket nytta av. 



     Alexandras kloka livs tips:

  1. Ät allt som är onyttigt, nyttiga saker är äckliga och gör dig deprimerad i längden. Vad spelar det för roll om du blir tjock när jorden ändå ska gå under år 2012? (det finns faktiskt en film som visar exakt hur det kommer gå till)
  2. Om någon är dum mot dig så slå den personen hårt men inte straffbart hårt.
  3. Du kommer alltid att tycka att det motsatta könet är ett mysterium så sluta försöka förstå och bli homosexuell.
  4. Om du är deppig så se på din lärare, ett tydligt exempel på någon i din omgivning som har det värre.
  5. Snacka mycket skit om andra för på det sättet så kommer du att få folk att ogilla dig vilket leder till intriger och detta innebär att du kommer få lite mer dramatik i ditt liv, detta kan behövas om du bor på en ö som gotland eller liknande platser. Annars blir du uttråkad
    och självmordsbenägen...
  6. Drick varje kväll för att se om du lätt blir beroende, det kan vara bra att veta inför framtiden. Spela dum så underskattar folk dig och det blir lättare att glänsa.

    Så nu hoppas jag att ni tar till er mina kloka råd och sprider dom vidare till alla ni känner så ska ni se att världen snart blir en vackrare plats att leva på. Annars så vill jag bara klargöra att Tove och Emmie är både snygga och snälla - hur ofta ser man en sån perfekt kombination? Snacka om att de har ärvt bra gener. Sådär nu kanske dom tycker att mitt gäst-inlägg är det bästa ever!


    Det var allt från mig men jag måste avsluta med några storslagna ord


    "dö ung och bli ett vackert lik" -  Citat från en dålig film jag såg i helgen.  Alexandra Gardell !





     Galen kvinna


    Snyggheten och snällheten är tydlig på denna bild.



    Tove följer mina råd exemplariskt och det går alltid lika bra!

In School

Sitter för närvarande i skolan med en rolig (?) Svenska C uppgift. Kom precis på att det idag är prick tre månader kvar tills vi tar studenten, awesome!

Igår lekte vi med Mike igen. Det var trevligt som vanligt. Emmie tyckte dock inte att det var trevligt när hon aldrig fick sova. Idag ska vi nog plugga lite och Emmie ska agera mattelärare (haha, what a joke).

Idag har Tove varit glad. Em har varit trött.

Japp...

Punkt Slut Hejdå.

Citat Emmie: Publicera skiten bara, vi behöver inte har roliga inlägg och bilder varje dag. Wtf! 


Vi hade kul igår

Ligger som två döda sillar i sängen efter gårdagens äventyr. Tittar på FB och våra mobilen och inser att man borde hålla sig borta från all teknisk kommunikation i onyktert tillstånd... Här kommer i alla fall en sammanfattning av kvällens händelser:

  • Emmie tror att hon har bra lokalsinne. Upptäckt: det har hon inte.
  • Tove kommer på att hon är en "bakfyllerist".
  • Ett missförstånd leder till att Tove vinglar hem själv i från O'Learys, hon kommer dock springande tillbaka efter ett tag.
  • Träffar gamla och nya vänner inne på hamnplan.
  • Citat Emmie, från HP's handikappstoa: "Även fast Tove inte hade haft armar eller ben hade jag kört runt på henne i alla fall. Jag älskar henne i alla fall. hihi".
  • Vi två skulle hänga hela kvällen för en gångs skull, det gick sådär...
  • Tove åkte ifrån Emmie i en van (?) med tvivelaktigt folk.
  • Emmie blir ensam kvar med tvivelaktigt folk, men lyckas ta sig hem.
  • Emmie bränner falukorven hon så dukigt ställt sig och lagat. 
  • Den mystiska vanen skjutsar slutligen hem Tove också.
  • Skriver väldig många oklara facebook inlägg.
  • Pratar på skype med en människa från andra sidan jordklotet. 
  • Blir besatta av tanken: Ost får dig att drömma.
  • Tove äter väldigt mycket ost.
  • Rödvin gör en trött.
  • Vi slockar i sängen.
  • Tove drömmer en konstig dröm.
















Have a nice day! /E&T


Back in town

Nu är vi tillbaka i staden igen och ikväll blir det utgång, så nu taggar vi!!

ÄLSKAR VÅR GRANNE!

I dag trillade ett nytt brev in genom dörren :)


Och detta brev fick vi för någon månad sen.


//Emmie

Eminem är ett geni

Fan vad jag älskar Eminem. Brukar inte direkt lyssna på rap om man säger så, men Eminem... ja, jag gillar't. Han är liksom sjukt brutal och flummig på samma gång. Just nu lyssnar jag på Go to Sleep och Puke. I feel you man, I feel you.

You don't know how sick you make me
You make me fuckin' sick to my stomach
Every time I think of you, I puke
You must just not know--whoa-whoa-whoa-whoa
You may not think you do, but you do
Every time I think of you I puke



//tove

AMANDA NILSSON

Som ni kanske redan förstått har vi umgåts med självaste SMISK ikväll, mycket trevligt, mycket trevligt. Och vad vi har gjort, vet ni redan så det behöver ju inte upprepas.
Här kommer nu ditt efterlängtade hyllningsinlägg som vi lovat dig Amanda.
Och då undrar ni säkert "varför ska ni skriva ett hyllningsinlägg till Amanda Smisk Nilsson?"
-Jo för att hon är så bra, på alla möjliga vis såklart.

Dessa är då visen:
• Hon är bra.
• Hon har en tajt baja.
• Hon är beundransvärt snygg.
• Hon är smart.
• Hennes humor är outstanding.
• Hon liknar Jessica Aliba och Kenza.
• Hon är duktig på att rida.
• Hon har fina muskler.
• Hon är en trogen läsare av vår blogg.
• Hon har ett högt och vackert garv.
• Hon har ett sjukt bra minne.
• Hon är bra på att få till det.
• Hon är ständigt lite brunare än alla andra.
• Hon är vår tredje halva.

Aja listan kan bli lång... Här kommer lite fina bilder på den omtalade och älskvärda människan.
 
     


"Nu är det vi tre mot världen"

Yo!

Idag, eller ikväll snarare, är denna blogg invaderad av Amanda Nilsson (alias SMISK) som gästbloggar här på toveemmie.blogg.se. Hur som helst, kära läsare... Nej juste, det finns ju nästan inga! Kära mig själv, Micke och Emmie och Toves föäldrar (som är de personer som jag har fått höra läser denna blogg)... Ikväll har jag och mina två fiskar spenderat kvällen här i burs. "Och varför kallar du dem för dina fiskar?!" tänker ni såklart nu. Jo, eftersom att de ser ut som sånna. Se bara på bilderna vi tog i slite. På dem är det jag, och två tjejer som ser ut som fiskar. Dessutom passar deras "blåsta blondiner-image" in i fiskgrejen på något sätt... Blåst.. Fisk... BLÅSFISK?!

Hur som helst, nu känner jag att det blev sjukt internt här. Jag tänkte i alla fall passa på att säga att jag gillar mina två vänner, mycket! Vi tre är lite som den där polly-låten ni vet; "Petter och jag". Fast här är det mer "EmmieochTove och jag". 

EmmieochTove och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika.
EmmieochTove är fiskar, jag är ett lamm.
EmmieochTove bor i staden, jag i när.
Men, en, sak har vi nog geme-ensamt... ehhm... NÅNTING!

Haha, ojojoj, det här blev ett konstigt inlägg! Men, eftersom att mina älskade vänner inte är helt normala heller måste jag nog säga att det passar väldigt bra. Det passar in i deras blogg på något sätt, kanske därför ni inte är nya Kenza - lite för oklara helt enkelt?!

Anyhow, nu tänkte jag lägga in några bilder också..

.

Ska bara avluta med lite intressanta fakta från kvällen:

• En av E&T har gjort en jätte rolig sak idag. TWICE.
• Och igår... TWICE.
• En av dessa ser ut som en sunk ikväll.
• Den andra ser mycket fräsch ut i jämförelse med den denne.
• Det har snackats mycket intressant om diverse personer.
• Vi ha kommit överrens om att vi alla ogillar korkade människor.
• Hur jag ändå kan vara vän med E&T är et mysterium.

Nu är jag äntligen klar, så jag ska låta de nyfikna fiskarna läsa vad jag skrivit. Hej då, bloggen! Jag ska försöka skriva i dig lite oftare så att fler vill läsa dig. Kan inte vara lätt med de "ägare" du har nu... Stackare.

PUSS och SPANK // Amanda Nilsson 


Lika som bär?

Efter att ha betraktat Emmies hund Dea ett tag insåg vi att hon var väldigt lik någon...



  
Chewbacca?                                       Dea?


Unnecessary

Ehm.. varför har min granne fortfarande julgranen framme?


Jätte intressant, jag vet. Men undrar faktiskt varför..

Blä, nu började det pipa i öronen, fick typ tinnitus. Borde nog sova snart, klockan är ju liksom halv 4. Men jag är inte trött. Men jag gör det, jag går och lägger mig.. annars finns det risk för att detta onödiga och ointressanta inlägg blir ännu längre, ännu onödigare och ännu ointressantare.
Godnatt!

/E

Cool guys don't look at explosions

I kväll har vi latchat vid AnonyM genom att vara allmänt flummiga och sett film, Law Abiding Citizen. Mr. Anonym's comment about the movie: - Jag tyckte att den var bra på något sett, den förklarar hur rättsystemet i USA inte fungerar och är korrupt. Lite smålustig ibland, humor var inte det största ämnet i filmen, men det kom på tal. En minnesvärd scen var när huvudpersonen frågade sin cellkamrat i fängelset "Do you got a boyfriend in here?". Dom skrattade tillsammans och såg ut att ha det väldigt mysigt. Det gillade jag.
Toves kommentar: - Den sög!!! Fast det tyckte jag egentligen inte...
Emmies kommentar: - Tyckte huvudpersonen hade fin mage, för att vara i den åldern. 

Haha, den här låter kopplar lite till filmen.. (spoiler).

 


Love hurts



Se denna film, ganska bra faktiskt! Dock mycket mord.. men fin låt :P



You Have Wronged Me for the Last Time

Tove har fått tillåtelse att besöka Havdhem socken igen, så nu sitter vi här i Emks rum, as usual.
Vänar på att M ska komma hem från middagsbjudningen eller vad det nu är han har för sig.
Hmm...
Ikväll ska vi latcha.

Idag har Emk haft det jätte tråkigt och inte gjort ett skvatt.
Eller jo, hon har plockat i och ur diskmaskinen.
Tove ha haft det mysigt på spa con su madre.
Imorgon ska vi leka med Smisk.
Tove tkr att hon kan ta och pallra sig till Havdhem.
Emmie och Amanda röstar för spa i Burs.
Vilket dilmma....

NEJ, nu ska vi göra något vettigt. Typ, dricka kaffe eller något. En sjukt vettig sak att göra liksom.

Btw, vi menar inget med överskriften. Vi tycker bara om att säga så :)






Peace oUt

A perfect day?

Det här kommer att bli en perfekt dag, jag känner det på mig. Snart åker jag och min mami in till stan för lite spa på Wisby hotell. Det blir lite massage och lite bad. Helt sjukt skönt. Jag måste nog ha världens bästa mamma, som fixar såna här saker. Jag älskar dig <3

Right after Visby är det Havdhem som gäller. Ska bli skönt att umgås med mina flummigaste kompisar igen. Har saknat dem. Det har ju trots allt gått... flera dagar sen vi sågs. Ni gör mig glad! :)

Igår hade jag en mysig kväll med mina vänner. Annie bjöd på kräftsoppa med vitlöksbröd till förrätt, fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås till varmrätt och chokladpudding med grädde till efterrätt. Inte helt fel måste jag säga. Snackade även lite skit, kollade på Grey's och planerade inför helgen. Längtar till lördag, då blir det "Don't stop 'til you drop"!


Ja Linn, du ser läskig ut på den här bilden,
men jag gillar dig ändå! :)


.Tove


Rastlös.

Jippi, ikväll verkar det som det är jag som är offret för att vara uttråkad och rastlös.....eller verkar och verkar, det ÄR jag som är offret. okej, uttråkad är jag inte.. utan bara rastlös, kan liksom inte riktigt finna ro att sitta still o ta det lugnt. Tro mig, jag har försökt.

Tog i alla fall med mig doggen ut på promenaden förut, hon är söjtar hon trots sitt speedade och ättriga humör som går en på nerverna i bland!  




SAKNAR

Kom Hem.


God daaaaaaaag

Kan börja med att tillägna en mening till Tove (the bored one) i detta inlägg.. här kommer den: - Jag är besviken på att du inte kommer till mig ikväll som du sa i telefonen igår och till och med skrivit här på bloggen. 
Straffet blir att du inte får leka i Havdhem igen, aldrig någonsin igen..om du inte gottgör mig, då kankse jag kan lägga detta bakom mig och välkommna dig till min socken.  

I dag har jag varit oerhört snäll vill jag säga, offrade en sovmorgon och har jobbat.. GRATIS?! :O dock i kiosken på krullis cup i 3 timmar bara.. men är inte ens med i HBK, gjorde det bara för att vara snäll och jag fick faktiskt en kopp kaffe och en macka för det!
Sen bjöd mamma på fika på bagarns med, GOTT!

Nu ska jag ut och gå en promenad tror jag, det är ju blå himmel och solen skiner faktistk, inte varje dag den gör det, så passar på :)  

    

/Den ej uttråkade.


hej hej hemskt mycket hej

Fuck. Jag måste vara den sämsta på att planera någonsin. Gick och la mig igår helt förvissad om hur den här dagen skulle se ut. Kände mig ganska nöjd. Tills imorse när jag kom på att jag redan hade planer för ikväll, sedan långt tillbaka. Ingen mindre än Annie - mästerkocken själv har ju middag. Dumma mig! Jaja, det kommer att bli trevligt i alla fall! <3

Aja, nu ska jag till stan. Körlektion på g! Börjar allvarligt förstå varför människor skaffar körkort trots att det typ är det jobbigaste som finns. Hade inte tackat nej till att få köra själv idag. Men men.


My friend Ani

/tove

Har roligt

Nämen HEJ. Ja, jag är medveten om att jag precis skrev ett inlägg, men jag har liksom ingenting annat att göra än att terrorisera bloggen. Kul. Här kommer iaf lite allmäna, otroligt intressanta tankar...

- Elin är dum och har gett mig sommarjobbs-ångest BUHU :(
- Jag vill på festival, N-U.
- En allmänt skön fest duger ganska bra. Någon som har lust att fixa?
- Har sån jävla abstinens efter min bästa vän. I  n e e d  y o u. 
- Jag är pigg. Varför då? Hade nog varit en god idé att gå och lägga sig.
- Äntligen börjar alla tv-program gå igen på kvällarna. Det var ju skönt.
- Spotify måste ju i alla fall vara den bästa uppfinningen någonsin
- Men varför lyssnar jag på den här låten när den påminner mig om dig?
-
Funderar på att ringa Em, aka "En snygg kille" och tvinga henne att prata med mig. 
- Känner att Nu Får Jag Ta Och Ge Mig.

Mm. Jag tänker lägga mig i sängen och försöka sova nu.

SLUT.



Wasting time

Jag måste typ ha någon sjukdom eller något. Kan inte vara hemma mer än någon timme innan jag blir rastlös och får ångest. Jag kan inte slappna av och njuta av lugnet, känner bara att jag slösar bort tid. Aja, jag har tvingat mig själv att göra körkortsprov på datan i alla fall. Förstår inte hur folk lyckas ta körkort sådär lätt och snabbt och utan vidare. För mig känns det som en plåga, något jag måste tvinga mig själv till.

Det känns inte riktigt okej att mina kompisar i Havdhem Town leker och har roligt utan mig medans jag sitter här och ruttnar bort. Nej nej nej.

Är sugen på att festa, ha roligt, flumma och skratta med mina vänner. Nu helst...

Emmie; jag tänker komma hem till dig imorgon efter min körlektion, bara så du vet. /Din Vän Tove


Inte för att vara otrevlig, men...

I dag har vi varit duktiga och gymmat igen, fast först tog vi en lååååång och härlig sovmorgon, nu sitter vi på bussen hem till våra kära familjer:)
Kvällen är rätt oklar, men det lutar åt en hemmakväll för oss båda.


Gårdagens citat nr.1 by Alexandra: ”Inte för att vara otrevlig, men den här kakan är verkligen jätte torr och jätte äcklig”
Resultatet blev att hon fick en ny, dock lika torr den.
Gårdagens citat nr.2 även det av Alexandra: "Gud vad roligt det är att klaga"

Slänger in lite bilder från vår dag i Stockholm!

         
    
// E&T
                   


Home again

Hemma igen efter en hel dag i Stockholm, sjukt skönt, det tar verkligen kol på en att shoppa en hel dag även fast det är kul. 
Som grädde på moset så var det så klart världens snöstorm när vi skulle gå hem från båten trötta och ett huvud led av dånande verk. 
Nu ska vi SOOOOOOOOVA!

En himla massa kläder fick vi med oss hem i alla fall, mesta dels vårkläder, så nu får våren faktiskt komma snart!



GOD NATT.

RSS 2.0