we all go to hell

Hejhejhej!
Kan ju börja med att säga att Emmie är bra, vacker och underbar. Mm, allt det på samma gång. Ganska så otroligt faktiskt :)

Är i staden med E & M ikväll och myser med chips, dipp och skräckfilm. Skönt med en riktig slappar-dag. Har varit två hektiska dagar i huvudstaden med alla studiebesök hos läskiga sekter. Det är sjukt hur övertygade alla är om hur just deras religion är den enda rätta. Alla tror typ att man kommer till helvetet om man inte följer deras tro. Hur fan ska man då göra för att vara helt säker på att inte komma till helvetet? :S Helt impossible!

Arkens möte var ganska faschinerande. När prästen typ rörde vid dem och välsignade dem så började de skaka i hela kroppen och falla ihop till marken. Det är grejer det. Vid Hare Krishna fick vi sjunga och dansa. Kommer nog aldrig att få ur deras mantra ur huvudet;

Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare


Nej, jag förstår faktiskt varför folk blir religiösa. Livet blir liksom mindre förvirrande och oklart på det viset. Borde kanske gå med i någon? Scientolgerna var trots allt ganska balla... Fast just det, det var ju det där med utomjordingarna och pengarna. Damn. 


Detta är alltså vad som väntar oss (som inte har Rätt tro).


Nej, nu ska jag vara social med mina friends! Hejdå /T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0