Försök bara, snälla försöök!

Jaha... Då var det dags för ett långt, seriöst och mer ingående inlägg om Hela Hallen Gungar som alltså ägde rum i lördags. Vi och vår kompanjon Alexandra (aka Ann Ahl) började med att göra oss iordning hemma vid Emmie i Havdhem (♥). När vi var klara tog vi bussen till Hemske för att förparta. Partyt ägde rum i det som brukar kallas för "hockeylägenheterna" vid Agnes. Det var skojeliskoj, Mihi (Mihi är det nya Hihi för de som undrar)!

Sara försökte tvinga i oss 7000 år gammalt vatten. "Snälla försööök. Försöööök. JAG försökte ju" var något hon upprepade ett antal gånger. Det slutade med att Hanna fick låtsas dricka det och i smyg hälla ner det i badkaret.

Tove tappade bort sitt bankomat kort och fick lite småpanik. Hon fick även en ny bästis. Emmie blev ledsen. Tove
försökte trösta med att; du ligger ändå tvåa. Det hjälpte litegrann.

Runt 10 trillade vi in i Ishallen. Det kryllade av folk, gamla som unga. Alla var där, så att säga. Pist Off spelade, det var kul. Vi dansade bugg, det var kul. Vi stod väldigt länge i toa-kö, det var inte så kul.

Tove var fast besluten om att det skulle bli "Hela Hansa Hallen Gungar" som efterfest, så ordnade en massa och kom slutligen dit strax över 1. Det var ruligt.

Emmie ringde sin mor när det stängde och åkte hem till sin säng. Det var skönt.



 






Jaa, det var den kvällen det! Omg, måste dra och hjälpa Elin K med matematiken innan hon gör något drastiskt. Tjadåö /VI

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0