God morgon!

Eller godmiddag kankse..

Kvällen i går var ganska rolig, trots att det typ bara var en fjärdedel av klassen innan + en Nv:are!
Nu sitter jag här ensam i lägenheten och väntar på att min familj ska komma så vi kan åka, fast det är ännu tre timmar dit med iaf.. Får väl städa lite och packa det sista under tiden! Det värsta är bara att tvättstugan är upptagen hela dagen idag..... jag som ville tvätta lite kläder som ska tas med :/ (intressant) Nej kanske inte, men det är lite irriterande faktiskt.
Nej nu ska jag hoppa in i duscheeeeeeeen!
 








Ja, det var typ alla bilder jag tog i går!

Emmie



Now you don't need that money, when you look like that, do ya honey

Tonight's going to be AWESOME
Vi ska på treafesten båda två har vi kommit fram till
nåå.
Emkilemk pemk semk flemk klemt
(där satt den!)
lämnar ön imorgon.
not okay.
tove har då ingen vän att leka med på en vecku.
det här blev flummigt.
men vi gillar det
och vi vet att ni gör det också
CHEERS!



Emmie - Men kan vi inte skriva...
Tove - NÅGON måtta får det vara.

Sp07!

Sitter just nu (elr ligger i soffan rättare sagt) i lägenheten och gör absolut ingenting... Ledig i dag, sjukt sköönt! Borde egentligen börja med psykologi läxan, men ser det som ett senare bekymmer. Nu orkar jag inte röra mig ur fläcken:P
Leil Majki ringde förut, verkade som dom har haft en ganska galen Rysslandsresa, haha.

Ikväll är det klassfest med klassen och sedan vidare ner till sista treafesten. Vet icke om jag orkar följa med ner dit bara, men kankse... har inte gått på någon treafest, så kankse borde ha med mig en i bagaget.
Men ska bli roligt med klassfest i alla fall, det har vi inte haft någon på tre år.. lika med ingen alls :P

Åh nej, min mage kurrar.. vilket betyder att jag mååååste lämna min kära soffa för en stund:(



// EMMIE

<3

Fan vad du är bra människa. Du är den bästa vännen man kan ha och jag älskar dig mest av allt.



/T


Livets Ironi

God eftermiddag!
Jag och min kompajon Emmie sitter för närvarande i Stora datasalen i skolan och pluggar flitigt. Vi har rättskunskap och letar fakta om straff för olika brott. Måste säga att jag har svårt att förstå vissa straffsatser. Visst måste det väl ändå vara högre straff om man hade ett ont avsåt med sitt brott än om det var en olyckshändelse? Vållande till annans död tillexempel , måste ju bara vara otroligt hemskt för den som nu råkar tappa yxan i någon annans huvud eller vad det nu rör sig om. Ska personen då straffas hårt för något han redan måste må sjukt dåligt över? Då är det väl lite värre att medvetet plåga ihjäl ett djur? Aja, ska sluta tråka ihjäl er med mina funderingar kring rättväsendet.

Jag har lite valborg-ångest. Har typ fyra olika alternativ och kan inte bestämma mig för vad som blir bäst eller roligast. Aja, det löser sig väl. Bara man är med människor man tycker om så brukar det bli bra. Tråkigt är att Em åker till Turkland på Fredag och missar festen. Aja, hon hade väl ändå stannat hemma och varit tråkig, så no loss there ;)

Emmie hälsar btw att Tårtning verkar vara ett brott att satsa på. Hon ska hem och baka i eftermiddag. Go for it! säger jag.



/Tove 

hahaha

Hahaha, nu har vi gjort läxan och brutit mot en norm!
Tove stoppade en främling utanför statiol som precis skulle kliva in i sin bil och pratade på om allt möjligt, tex som att hon hade varit på gymmet idag och fick lite ont i ryggen..och hmm vad kunde det bero på? haha gud, kunde inte hålla oss för skratt nästan. Emmie var tvungen att stå bredvid och iakta händelsen. Stackars människa, hon undrade verkligen vad vi höll på med. Hon tilltalade Tove som om hon var förståndshandikappad.  

Så här löd konversationen; (T står för Toves repliker och K för kvinnans)

T- Hej hej!
K- Hej..?
T- Hur är det med dig då?
K- Känner vi varandra?
T- Nej.
K- Jaha, du ville bara fråga hur det var med mig?
T- Jo, precis!
K- Jaha, trevligt...
T- Ja! Vad ska du göra ikväll då?
K- Jag ska åka hem bara.
T- Okej.
K- Vad ska du gör då?
T- Nej, jag tänkte gå in och handla lite på statiol bara..
K- mm.
T- Vad har du gjort i dag då?
K- Lite allt möjligt, jobbat.
T- Jag har gymmat!
K- Har du det?
T- Jo! Jag fick lite ont i ryggen, jag vet inte varför. Det måste vara nåt fel eller något.
K- Du gjorde väl fel.
T- Jo jag måste ha gjort det.
K- Jo så kan det va.
T- Jo det kan va så.
K- Du får ha det bra.
T- Jo ha en bra kväll!


Flygande ängel yet again

Hejssvejs blåmejs:)

I dag har vi varit i skolu och Tove har fått vara med på en av Emmies roliga ekonomi lektioner. Hon ångrade sig djupt att hon valt kultur och känner att hon vill rekrytera till ekonomi inriktningen. Fast det där vara bara lögn, hon ångrade sig inte. Hon älskar sitt lilla kultur-geek-gäng♥
Vi har också presenterat vårat företag i dag, det var bland annat därför hon var med på sin icke-lektion. Stackars Tove, som egentligen är ledig idag...men icke:)

Gymmat har vi hunnit med idag med och nu är Camilla här och vi sitter och skriver på våra hyllningstal, som vi måste hålla inom Svenska C kursen allihopa.

BRYTA MOT EN NORM MÅSTE OXÅ UTFÖRAS!? Wtf, det ska ju presenteras i morgon...
Hmm? Vi får hitta på ngt knaaaaaaaaas! NU..
  
Det verkar som Tove gillar att leka flygande ängel i parken :)

// Emmie och delvis Tove


Congrats Elin!

Hej hej människor! Hoppas ni har haft en trevlig kväll, för det har vi haft. Vi har pysslar lite i lägenheten och i övrigt försökt att göra så lite som bara möjligt.

Dagen har varit mysig. Vi drog hem till Elin K och solade på deras amazing balkong med en amazing view ett tag, helt sjukt skönt! Dagens citat av Emmie innan vi skulle åka till Elin var: "Om det blir för roligt så tänker jag gå hem". Normal tjej :)

Ja må hon leva till Elin hermansson som äntligen fyller 18 idag! Grattis snygging, nu blir det krogenröj med oss framöver! ♥



Good night från oss!

slumrig

God natt eller god midnatt kankse man ska säga:)

Slöt tidigare från skolan i dag också.. spenderar inte mycket tid där nu för tiden faktiskt och mindre kommer det att bli :)
I kväll har jag varit på kalas igen(!!) Elin Hermansson fyller nämligen 18 :D fast i och försi inte förrän på söndag men har iaf varit där ikväll på fika med den äldre generationen:)
I morgon ska hon firas ordentligt med den yngre :D:D Med andra ord så är det utgång som gäller!

Men nu är jag trött och måste gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen.. har massa grejer att fixa på dagen med.... blää. vill ha sovmorgon, men nej.

Puss och godnatter,
Emmie

I Like My Friends

God kväll!
Den här dagen har varit soft. Ja, riktigt sådär fredags-soft har den varit.
Efter debatten och ett sista betygssnack i Religion B så fick vi sluta för dagen. Jag körde en spontanare och drog med Johanna och Alex hem till Johannas place. Det var mysigt, och efter ett tag kom Adam också. Det blev en hel del intim-snack och även en hel del chipsätande. Fuck, jag lyckades med min dåliga ovana igen. Jag måste verkligen sluta säga att jag inte ska ha något i affären och sedan äta upp alla andras godis :P

  
I like you guys

Slutet av kvällen har spenderats i lägenheten med mamma. Vi har lagat mat och sett på film, och imorn åker vi till Sthlm över dagen. Fun fun! Nej, sängen kallar känner jag... Hörs imorgon!

-Tove

Vart tog våren vägen?!

YES!! Äntligen fungerar internet på min dator också.
Slapp dag i skolan idag, fick till och med sluta tidigare - SKÖNT.
Sitter nu ensam hemma i lägenheten och väntar på att klant-Tove ska komma hem. Hon kollade nämligen fel i busstidtabellen och fick stå i över en halv timme extra i detta usla väder och vänta på nästa buss. Får väl vara beredd med kaffi när hon kommer så hon blir leit varmar i hjärtat. 
Men vad hände med vädret? När snöade det i slutet av april senast?!

Fick en gullig bild från en liten rackare idag.
I like you to...SIH :)

/Emmie

kakor och tårta............

Hejhåhallihallå!

Längesedan jag skrev här, hade egentligen inte tänkt gjort det ikväll heller om inte Tove hade kommenterat att jag aldrig skriver här längre. 
Finns inte så mycket att skriva eller berätta. I dag har jag varit ute vid farmor en sväng och fixat med balklänningen hon ska sy och ikväll har jag vart på kalas än en gång. Gud vad kalas jag är på nu för tiden känns det som.. 
Jag har oxå pluggat lite, blev faktiskt klar med en uppgift(!!!) men det är ännu många kvar som ska göras.
Snälla låt tiden gå lite fortare, kan man inte bara hoppa fram en månad eller något i tiden, så man slipper göra allt jobbigt som ska göras och bara ha det roliga kvar! 

Om en vecka och 2 dagar är det meningen att jag ska åka till Turkiet med släkten... Hoppas fan att den där jäkla vulkanen Eyafjallajökull eller vad den nu heter, har slutat spruta ut aska då så det går att flyga dit!

Ähh´fan jag skulle inte ha skrivit ett inlägg endå, blev bara lite onödigt struntprat.. Fattar inte varför jag tänker publicera iallafall, men skitsamma. Jag är tröttt.
/Emmie


Technology

Min familj är speciell. Här om dagen när jag kommer hem och kliver upp för trappan till övervåningen hör jag ett konstigt liksom mekaniskt, spinnande ljud. Jag öppnar dörren till min storebrors rum och möts av min pappa sittandes på golvet med ett helt hav av lego runtomkring sig. Nej, ni ska inte tro att min pappa är extremt barnslig och tycker om att leka med lego, utan han är bara väldigt intresserad av teknik och hade byggt en maskin som sorterar legobitar efter deras färg. Med hjälp av en färgsensor och lite tekniklego som min bror hade när han var liten hade han alltså lyckats med detta. Man släpper helt enkelt ned legobiten på rullbandet, låter sensorn känna av färgen och så snurrar lådorna runt tills den med rätt färg hamnar under legobiten. Och så ramlar då biten ner i lådan. Ganska faschinerande det där alltså...
Hmm, jag tycker om mitt teknik-frek till pappa, trots att han är lite små konstig! ♥



/Tove

T

Hallå däär.
Den här dagen har varit dryg. Det enda positiva skulle väl vara att vi har fått igång vårt internet i lägenheten som inte fungerat under några dagar. Det var något litet skitfel med routern som vi skulle ha kunnat fixa direkt. Aja, är man teknik-invalid så är man. Och Emmie, du är inte i närheten av så händig som du tror.

Elin och Linn förgyllde min annars ensamma kväll med sitt sällskap en stund, det var lite trevligt.
Chattade även med en person som jag inte har pratat med på länge. Det kändes... ganska bra faktiskt.

Imorn blir det Halkkörning och sen hem till min ödsliga hemsocken och plugga. Lagom kul.

Nej, nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma någon rolig dröm som jag kan anteckna i min dröm-dagbok (nej, jag är inget freak, vi har det som uppgift i psykologin). Buenas noches!! /Tove


2 cool 4 school 8)

Sitter i skolans lilla datahörna och har tråkigt. Finns inte så mycket att göra här idag så det blir nog 12.20 bussen hem till lyan! Får se om Emmie lyckas övertala mig att gymma... Annars blir det bara lite plugg innan grillkvällen vid Camilla, Johanna och Elin ikväll. Det kommer bli grymt mysigt, blir förmodligen lite vattenpipa också! :) Starka vår feelings där, och vi kan inte låta bli att tänka på alla sköna "Terassen-kvällar" förra året ♥

För övrigt så fyller Camilla Hansson 19 år idag. Grattis gumman, we love you!

BLÄ, upptäckte just att mitt armband har ramlat av någonstans i skolan. Det är bara att börja gå runt och leta det. Grejt! :/

//Tove och lite Emmie

 




Kärt barn har många namn

Heeeeej!

Kan börja med att meddela att gårkvällen bara var sådär kul faktiskt, har varit med om roligare om man säger så... Det roligaste vart typ efterfesten på donken. Förfesten/förfetserna var också kul i och för sig, men inne på själva krogen var det tråkigt.
I dag har jag icke gjort mycket, varit på kalas och nu ska jag försöka plugga så jag hinner klart med hemtentan som ska in i morgon.

Haha min lilla syster är SKÖN!! Kommer hem och då ser vanskapet ut så här:

Haha jag dör typ av skratt, speciellt när hon härmar Stefan Gerhardsson, han i Stefan å Krister.
Dom ska nämligen ta spexkort med klassen i morgon. Sofie skulle ta med tantkläder till en killkompis, så jag fick hjälpa till att prova ut haha!


/EMMIE


Havdhemma...

Är åter tillbaka till Havdhem och min kära familj, var ett tag sen jag var här nu.
Ska och vill egentligen på grillkväll med några tjejer men har hur mycket plugg som helst att göra.. och ikväll är den enda stunden jag hinner plugga för det ska vara inne på måndag. 3 stora uppgifter, två i religion och en i svenska. Och till på fredag har jag en jätte stor ekonomi uppgift som ska vara innlämnad. Inte nog med det så ska även en psykologi uppgift utföras :( Huu.. mitt liv är ockuperat av läxor och hemtentamer nu!
Tycker inte om en viss människa heller. Blä. Blir så irriterad. Du är verkligen dålig!
Längtar till vecka 17 då mitt slappa schema börjar, går bara 2 dagar i veckan, varje vecka tills vi slutar!

Vecka 17 är det även meningen att jag ska åka till turkiet med min släkt, men får se hur det blir med den saken nu! Hoppas verkligen att flygen börjar gå igen!!!!!!

I morgon är det först solning på hemse som gäller, sen in till stan och kankse gymma och sen utgång på kvällen. Var sjukt längesedan jag gick ut så det ska bli kul. Fast just nu är jaf faktiskt inte särsklit taggad och har ingen större lust:S men aja, blir det säkert i morgon få jag huppes.


Idag fyller min fammo år kom jag på, hih Grattiis! :)

Ha en trevligare fredagkväll än mig allihopa, lär inte bli så svårt../ Emmie

Kattflajs

Hmm.. överskriften? Ja det är ett nytt ord emmie kommit på, men hon vet inte vad det betyder ännu. När facebook chatten krånglar är det i alla fall det ordet du ska använda.

Dagen tips: Tallundens lekplats, kanonkul! Rekommenderar starkt.

Vi alla tycker synd om Emmie hon har hur mycket plugg som helst...........................

Amanda är en Indian. Godnatt. 
Emmie&Tove.

cvbnadfäbvaeguvbwa

Jag är ledig idag och det är meningen att jag ska göra min läxa i Religion B, men jag har ingen ork. Funderar på att gå ut och gå en till promenad istället. Man måste passa på när det är vackert väder ute heter det ju.

Fan, jag klarar inte av att sitta själv hemma på det här sättet... jag börjar tänka destruktiva tankar.
Varför måste jag hela tiden tänka på andra istället för att kunna fokusera på mig själv och mitt eget liv?
Det är jobbigt och jag orkar inte med det.
Men jag kan inte hjälpa det.
Jag vill att du ska vara här.

Melissa Horn - New York: "Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan"

/tove


du är ju...

HEJ!
Vi har precis kommit hem från ett besök vid Glassmagasinet (lite mer lyckat den här gången - det var nämligen öppet). Det var gooott och härligt. Vi träffade på vår kära vän Alexis på vägen så hon fick följa med också :)

Det var skönt att gymma idag också. Våra muskler bara växer och växer... Efter träningen blev det lite jacuzzi-badande med Elin. Det var, citat: Så avslappnande så att man höll på att kissa på sig.

Nu är de tyvärr dags att ta itu med allt plugg som vi skjutit upp på tok för länge. Sad face på den :(

/Tove And Emmie





Mätt å belåt'n :D:DD:D

Good Morning

Jag är på riktigt bra humör idag, skönt! Har känt mig allmänt trött och irriterad de två senaste dagarna men idag skiner solen och vi är lediga. Wunderbart!

Idag ska jag:
Gymma med Emmie
Bada jacuzzi med Em och Elin
Övninsköra med mamma
Göra klart psykologi-uppgiften som skulle ha lämnats in igår


Japp, det var nog allt. Förutom det ska jag försöka ta det lugnt och liksom samla tankarna.


Fan vad jag längtar till sommaren nu. Känner på mig att det här kommer bli den bästa någonsin. Vi måste se till att ta vara på den sista tiden tillsammans innan alla drar iväg åt olika håll...

Have a nice day! /tove


tröööööött

Hela och då menar jag HELA denna dag har spenderats på Wisby strand där Uf-mässan höll till. Gick faktiskt över förväntan bra med försäljningen av våra armband, så det var ju lite kul.
Irriterande bara att dom tagit bort en tävling och det var så klart just den tävling vi lagt ner mest tid och fokus på - Bästa Hantverk. !!!!!!!!!  
Grattis till Adam som vann tävlingen Bästa Monter och gick vidare till SM iaf!:)

Nu är vi sjukt trötta, krävande att gå runt där och prata om sitt företag, ragga kunder och äta godis i typ 10 timmar! 
Amanda lyckades även denna gång hitta ett håv i ståndet bredvid! "Call me;)"  




Vår lilla verkstad i montern där jag fick sitta och föra oväsen så att det hördes i hela lokalen typ, hehe....

Det var alla bilder jag tog i dag, haha.

Nu ska jag fan sova, trots sovmorgon i morgon. Sjukt trött.

/ Emmie och Tove hälsar oxå!


Ändalykt

Tjiiih!

Dagen i skolan har varit lite katastrofal, pga vissa bordstjyvar. Tove har varit på väldigt VÄLDIGT dåligt humör!
Eftermiddagen har spenderats på Wisby strand för att bygga ihop vår monter till Uf-mässan som äger rum i morgon. Kom dit allihopa och spana in våra totally awesome läderarmband, kl. 10:30 börjar den. See you there!  




(Amanda trampar till mattan och Tove sitter och kissar)


Innan vi säger hejdå vill vi bara tillägga att Tove visat ändalykten för hela trapphuset.
Tack och Godnatt!
Puss

Jag kan vara sirapen, hon kan vara våfflan.

Hallå!
Det var ett tag sen jag skrev här, jag skyller på att jag har varit ganska så upptagen de senaste dagarna. Har haft en väldigt good time i alla fall. Idag har jag haft en sån där mysig bakis-dag med mina killkompisar och gjort så lite som möjligt. Jag upskattar de här dagarna. Man kan liksom ligga i soffan och fetta sig precis hela dagen utan att få dåligt samvete.

Igår var det utgång som gällde för mig och girlsen. Det var en grymt rolig kväll, Emmie bör visst ångra att hon inte föjde med! ;) Förfesten ägde som vanligt rum på it-stället Barbecue Garden med ett gäng partyglada människor. Det blev en hel del fotbollstittande och fotbollssnack. Inte riiiktigt min grej men jag klarade mig ganska så hyfsat ändå tack vare min teacher FotbollsNörden Amanda Nilsson. Nu fattar jag till och med skillnaden mellan Champions League, Serie A, La Liga och Premier League. Ballt!
Därefter bar det av till Hamnplan där det var draag. Efter att ha intagit en nattmacka vid en kompis trillade jag in i min lägenhet runt 5. Slocknade på sängen ganska omedelbart och kvällen var därmed till enda. 




















Nu är det time for sleep för mig och Em. Natti natti! /tove

Emmie hälsar för övrigt: Godnatter och sovgotter i förskotter (om du inte ska sova riktigt ännu).


Te och nattmacka.

Hallå!!

Sol sol ljuva sol, har legat och solat på terassen ungefär hela dagen, härligt! 
I kväll åkte jag in till stan. Där befann sig en bakis-Tove. Ångrar inte att jag stannade hemma från krogen ;) Pluspoäng till mig, har äntligen lyckats sätta gardinstången på plats!! Synd bara att rullgardinen lagom gått sönder och ramlat ner... alltid ska det vara nåt.

Det var typ allt jag hade att säga:) 
 
Dea var också med och solade:)
Emmie

Lördagkväll..

Jag är den roligaste personen i hela världen, sitter hemma på en lördagkväll medans alla mina kompisar är ute på krogen. Men hade ingen lust att gå ut, orkade verkligen inte, kände bara för att vara hemma och ta det lugnt framför tv:n med en skål popcorn. Har inte ångrat mitt beslut ännu :P 
I dag har jag typ inte gjort något, bara varit ute och sprungit en bit. Har egentligen hur mycket plugg som helst att göra men har ingen motivation till det, så skuter upp det hela tiden. Kommer typ aldrig bli klar med det. BLÄ. 
Fick ett samtal från Australien i dag oxå. Kul att få prata med dig:)

Åter till tv:n.
/Emmie




Kalas

I dag har jag varit superduperhurtig!! Började dagen med en liten sovmorgon dock, men gick sedan och gymmade. När jag kom hem till Havdhem så var det fotboll/pärk/lekträning med ett gäng sköna människor. Vet inte när jag spelade fotbolls sist, måste ha varit några år sedan så det var mkt roligt! Good idé Super Olsson.

Ikväll har jag varit på 18 års kalas, min bästa granne har vuxit upp och blivit stor. Det bjöds på kaffe, kaka och mycket god tårta!(tur jag har tränat 2 ggr i dag säger jag bara) När vi ätit upp godsakerna tvingade sällskapet mig att gå hem och hämta TP:et, så det satt vi och roade oss med ungefär hela kvällen :) 

GRATTIS MICKE!:)


Nej, nu ska här sovas, godnatt!
/EMMIE

Mr muscle

So long suckers, nu drar vi till gymmet!


Hejhå alla på Södertorg, hejhå!

Kvällen blev inte direkt som planerat. Vi dissade gymmet och tänkte istället gå ner till glassmagasinet och fetta oss. Sagt och gjort. Vi gick och vi gick men vi kom aldrig fram. Nä skämt och sido, vi kom fram, men det var stängt. 

Vi gick snopet vidare med svansen mellan benen för att hitta på något annat att göra. Tillslut såg vi ljuset i tunneln - Celine Tacohuset. Där satte vi oss och beställde varsin pasta tallrik. Det blev ett mycket mysigt restaurangbesök :) 

På vägen hem från restaurangen flippade Tove, hon skrek "HEJ och HÅ!" till en oskyldig förbipaserande tant.
Efter denna händelse tyckte vi det kunde vara kul om Tove gjorde allt som Emmie befallde henne om att göra. Det ledde bland annat till att hon högt och tydligt skrek "Hejhå alla på södertorg, hejhå!" och att hon moonade på gatan. 

Vanurå? Nu ska vi faktiskt sova.



 
Besvikelse...






VISBY

Tjollahopp!

I går var en mysig men lite olycksdrabbad dag! Det mysiga var att vi först åkte till Nisseviken och satt på en filt och kollade ut över stranden och sedan åkte vi hem till Emmie och spelade Med andra ord, med Camilla och Micke hela natten. 

Det olycksdrabbade var att när vi skulle åka hem i från stranden så upptäckte vi att batterivarningslampan lyste. Opps tänkte vi då, men äsch vi körde på. Sedan mitt i mörket på en krokig och ödelagd väg...stannade bilen och gick ej att starta igen.   
Emmies pappa fick komma och boxera oss hela vägen hem. Men men, en erfarenhet rikare.

I dag har vi gått på stan hela dagen och ikväll ska vi gymma om vi orkar och kankse gå ner till glassmagasinet :)


 






Tove lekte "flygande ängel" i parken :)


 
EMMIE OCH TOVE


nisseviken

Hellu!

Dagen började bra, gick ut och gick en härlig långpromenad med Dea och åkte sen med mamma för att kolla tyger till balklänningen. Hittade ett tyg jag ville ha, men när jag kom hem ångrade mig så fick ringa och säga att jag inte ville ha det längre.
Men NU blääää, har varit på bättre humör om man säger så. Irriterad på allt och alla.
Tur man har en underbar bästa vän som kommer hit ikväll och förhoppningsvis kommer få mig på bättre humör, eller I know she will. Vi tänkte åka ner till stranden och mysa lite, solen skiner ju faktiskt:) 

/EMMIE


 

Old times...

Gårkvällen uvecklade sig till en väldigt, väldigt rolig kväll.
Det blev ganska krowded vid amanda ändå. Folk strömmade in från både När och utsocknes.
Ja, alltså jag är då en så kallad utsocknes, lite av en inkräktare i När. Men det gick ganska bra i alla fall.

Det pratades mycket minnen, skrevs en del roliga berättelser och spelades ganska mycket Bonk. 
Kvällen slutade med nattmacka at my place. Är ganska så förvånad att mina föräldrar inte vaknade för folk skrek och skrattade väldigt högt.

Kvällens höjdpunkt var förmodligen när det kom fram vad Isak tog med sig till Stavgard när vi gick på mellanstadiet. Hahahaha.. haha.



Min klass när vi slutade sexan. Fan vad schnygga vi och vår vagn var.
(Jag är den blonda tjejen som sticker ut sitt huvd någonstans där i mitten) :P

Känner mig ganska glad över min bakgrund i När skola nu när allt kommer omkring. Jag tycker om er Närkar. Ja okej då, er lauboar också! :P

/Tove



FetTisdagen?

Today har jag lekt med Sandro Smisk aka Amanda Nilsson, vi har fettat oss riktigt rejält likamed, ätit kladdkaka och knappt rört oss ur fläcken. Det gillar vi.
Klocken sex var vi på plats i klintehamn för att besöka en religion, Bahai, guuuud vad dom snackade! I två hela timmar fick vi sitta stilla på en stol och bara lyssna typ...kan inte påstå att det var speciellt roligt (Så nu vet du varför jag inte suttit och nördat vid datorn ikv Tove)  

Kollade upp mitt schema förut, och från vecka 17 är vi ekonomer lediga onsdag torsdag fredag varje vecka ända fram tills vi slutar. Går alltså bara 2 dagar i veckan. LÅTER INTE HELT FEL. Bara dom inte kommer och ändrar massa och ska utöka kurserna och grej...

Nehj, men nu ska jag försöka hitta på något att göra, gå till grannen låter som ett bra förslag. Lr kankse inte, beror på, just nu förtjänar han inte mitt sällskap.



Have a good night! / Em

HEJ.

Min bror ställde en väldigt bra fråga när jag körde hem från Visby förut idag;
-Varför har inte alla hus mjuka väggar och mjuka golv egentligen?
Eh, ja du. Det undrar jag med Robin.

Emmie! Vad gör du och Varför sitter du inte och nördar vid datorn? Blir lite besviken... Jag vill snickelisnacka med dig.

Nej, bara för det tänker jag slänga mig i soffan och ta en powernap nu. Sen ska jag se första halvan av Desperate Housewifes innan min ride (Elin) kommer och hämtar upp mig för en late-night myskväll vid Amanda.

Godnatt (?) och Hejdå eller nåt!




Spontanbesök gillar vi

Runt klockan nio ikväll kändes det ganska lagom att krypa ner i sängen och somna till en bra film, men så blev det ikke. Efter ett smått anklagande sms och ett telefonsamtal från min kära vän Elin blev det bestämt att hon och Annie skulle komma på besök hos mig i Ödemarken. Jippie, det händer ju nästan aldrig.

Det var bra att de kom hit och livade upp stämningen tycker jag. Det blev en lagom lång promenad, massa skitsnack och några kvällsmackor. Vi gjorde även upp lite planer för resten av lovet. Jag tycker om mina vänner :)


Imorn ska jag till staden och övningsköra litegrann. Ska även fika och gå på stan med min long lost friend Alexandra. Det ska bli skönt, jag har saknat henne.

Neej, nu är det sent och jag ska sova. Godnatt.

/Tove


E & A har alltid varit lika söjte :)


Måndaaag

Gårkvällen var mysig, vi grillade, spelade kubb och monopol! Jag och Tove skulle föreställa det "dåliga" laget i kubb, men vi (utan att överdriva) u t k l a s s a d e dom andra :)  
I dag kom Josefin hit och vi har tapetserat, fixat och planerat montern till UF-mässan, det blev mycket vackert!



I morgon kommer förhoppningsvis DENNA SNYGGING hit och leker :D på kvällen ska vi på studiebesök i Klintehamn hos Bahai. 
Det är typ det mitt lov kommer spenderas på framöver, studiebesök, läxor och UF. Vill lixom koppla av lite med.... Men nejnej. Fast okej, nu överdrev jag, lite hinner jag nog koppla av, men känns som jag har hur mycket som helst som ska vara klart till efter lovet...

EMMIE

Oh, vilken härlig da'

Tove är tillbaka i Havdhem igen! I dag har vi målat ytterligare ett lager på det vi målade i går, vi har varit ute och gått den årliga påskpromenaden (tradition från och med i år). Man måste ju förbränna all påskmat och allt påskgodis man har tryckt i sig...
Vi har oxå legat och solat på terassen ett bra tag, Mycket Härligt!  

Ikväll ska vi grilla med the old gang hemma hos Elin, det ska bli mysigt! Hoppas alla kommer och kan, det var alldeles för längesedan vi hittade på något tillsammans...  



   

Nej, nu ska vi dra till affären och handla lite potatissallad och annat smått & gott! 

Hejdå!

/EMMIE&TOVE

Glad Påsk!

God middag!
Jag blir tydligen aldrig för gammal för påskägg, fick ett i år igen :) Det blev min frukost oxå, har inte ätit ngt annat idag och nu är allt detta godis slut.. 
I dag har jag dessutom varit duktig, kört med släp för första gången och agerat snickare. Snart kommer Tove hit oxå och då ska vi bli målare :) Ohoj varför gick vi inte bygg?! 


/Emmie

Memories

Idag är det påskafton eller vad det heter. Najs. Det ska firas med lite påskmiddag med släkten, bland annat. 

Istället för att ha pluggat teori som jag verkligen, verkligen borde ha gjort så har jag ägnat hela morgonen åt att kolla igenom alla gamla bilder på datorn. Hela mitt liv de senaste åren finns verkligen samlat i de här bilderna. Förra året, 2009 var ett bra år. Det är sjukt hur mycket roligt vi gjorde. Jag kan till och med känna känslan jag hade när korten togs. Jag kan inte låta bli att bli lite sorgsen, för någonstans vet jag att den tiden är över nu. Allting och alla förändras.

Slänger upp några bilder från 09 som gör mig GLAD! :)



I början av året fyllde Jonkan 18. Det var en rulig fest!



Var i Spanien med familjen. Det var härligt <3


Det började bli varmt och jag och Em hade världens bästa helg som avslutades med den här picknicken i
Almedalen.


Det blev skolavslutning och vi fick sommarlov. Firades lite vid Emmie.


Det går inte att INTE ta med en bild från Peace & Love. Läntar tillbaka som FAEN!


Midsommar var för j*vla underbart...


Hängde mycket i Emkans husvagn. Alltid lika trevligt :)


Sommarfester med dom bästa<3


Jag och Emmie lekte i Havdhem ganska mycket.



Ryssland med klassen. Gud vad jag saknar det.



Myskvällar med sjuka men fina vänner.



I slutet av året fyllde jag äntligen 18. Det var en kul kväll :)


Firade nyår vid mitt ex med boysen. Haha, det var kul. En perfekt avslutning på ett ganska så perfekt år :)


Neej, 2010 får ta och skärpa till sig lite tycker jag. /Tove

Oiled Hair

Idag har vi varit duktiga och gått en lång promenad runt skogarna i Havdhem. Det var vackert väder vilket gjorde det hela mycket härligt!

Annars har vi inte gjort mycket. Sett Pippi på rymmen och druckit kaffe.
Vi har också oljat in våra hår med rapsolja. Det ska tydligen mjuka upp och återfukta.

Snart ska Tove åka hem :( Ikväll ska hon ta det lugnt och umgås med sin family. Emmie ska nog göra detsamma.

Vi har inte så mycket mer att tillägga så... tja.



Night at the Havdhem

Ikväll har vi varit osociala tack vare emmie för hon har varit så trötter. Vi har bara varit hemma och tagit det lilla lugnan. Ätit tacos, godis och kakor och varit ute på byn och vandrat och snackat lite skit är vad vi har gjort.  
Nu kämpar vi mot denna lilla söta gosse, John Blund.
Tror han vinner kampen.
Tove påstår att hon redan är sövd.  


rolig människa

Peter Magnusson,
Hahahaha han måste nog vara den roligaste personen i hela världen. Han behöver inte säga något, bara av att se honom och hans miner han omedvetet gör skrattar jag!  
Ville bara säga det.


/EMMIE


Kinderägg surprise

Hu hu, hu hemska hu, Emmie kommer bli av med körkortet.. (Tove gottas åt det).

I dag har Tove varit ledig den fjärten.
Emmie har gått i skolan. 
Sen har vi varit på hemske för att köpa skivor tiill vår monter på UF mässa, men fick inte med oss några hem, fixart på lördag.

Nu sitter vi hemma i Em's kök och fikar, kaffe och macka! Mumms. Ska snart dreege bort till två sorkar (Tove hatar ordet sorkar, så kände att jag var tvungen att uttrycka mig med just det ordet).

Tove fick en present, lr rättare sagt två presenter av Emmies lillasyster. Två kinderägg surprise!! Åh vad lycklig hon blev, sitter och leker med dem för sig själv nu, helt okontaktbar.

GLADER PÅSKER I FÖRSKOTTER. /e and t

  

AprilApril

Hallå!
Har egentligen inget direkt vettigt att skriva, men jag känner att det börjar gå lite utför med mitt bloggande, så jag tar gör det i alla fall.

I tisdags började mitt påsklov lite extra tidigt, det var skönt och välbehövligt!
Hade psykkologi i skolan och fick se ett hemskt avsnitt av Uppdrag granskning. Det handlade om händelserna i Bjästa, den där våldtäckten där pojken blev hyllad och ingen trodde på den stackars tjejen som var offer. Det är så ofattbart hur sånt här kan ske. Har verkligen svårt att förstå hur människor kan bete sig så fruktansvärt illa och påverkas så mycket av alla andra... Aja, se programmet! Det var hemskt men väldigt inttressant.

Igår åkte jag till stan för att övningsköra och fika med mamma. Det var mysigt. På kvällen var jag och Emmie duktiga och gymmade. Det märks att vi har haft ett litet upppehåll med träningen, för jag blev helt sjukt trött :S Camilla H kom även på besök en stund där på kvällen, det var trevligt :) Vi får hitta på något roligt på lovet tycker jag!

Och idag så har jag haft körlektion. Det gick bra. Jag vill ha mitt körkort nu. Typ idag helst.

Snart åker SP2:orna till Russia. Kmr nog bli lite empty här. Det känns som att det var igår vår klass åkte... Jag önskar nästan att jag kunde följa med tillbaka, saknar misären litegranna. Hehe, de vet inte vad de ger sig in på ;)


Classmates in Russia

/tove

RSS 2.0