ninana

Har precis stigit upp och ätit frukost och nu är det dags för lite körkortsplugg innan jag och Emmie drar in till stan för att städa ur lägenheten... SNYFT! Fy fan vad jag kommer att sakna den :( Den betyder typ seriöst mycket för mig, den där lägenheten. Känner bara stark kärlek när jag tänker på den. Är det normalt?

Usch, vad trött jag är på den här jävla teorin. Dagen jag tar körkort ska jag fan FIRA ORDENTLIGT. För det här är helt klart det drygaste jag någonsin gjort...


Life's just a game it's just one epic holiday

Den här dagen har varit precis som en söndag ska vara, slapp och mysig.
Jag har ätit både kladdkaka och rabarberpaj. Mummma!
Jag har dessutom nästan blivit frisk från min fruktaansvärda disease.
Och så har jag lyckats stressa ner några hekton. Det behövdes kan jag säga, för jag har varit jävligt nära ett nervsammanbrott ett tag nu.

Men hallå liksom, varför slösa tid på att oroa sig när det finns så mycket positivt att tänka på? På torsdag är det fest, om en vecka och två dagar tar vi studenten och sen är det sommar!!! Livet är ganska bra ibland ändå när allt kommer omkring.


Härlig bild från Mösspåtagningen!

Ha det bra människor! /Tove


Det hela var utan ögonkontakt

Hej!
Vi skrev just ett väldigt, väldigt oseriöst inlägg, ni ska vara glada att vi suddade ut det.
Mihi.
Tove är i Havdhem för hon har blivit lite friskare.
Emmie är också i Havdhem, för hon bor här. Höhö. Eller vänta; Möhö.

Eeehm. Vi har solat på Hemse och
Tove fick just för sig att det ringde, men det var falskt.
Emmie är jätte läskig och Tove är rädd. Hon snurar runt på sin kontorsstol och ser ut som ett mongo :S
Hon drömde även en sjukt äcklig dröm i natt. Amanda hade en klinik i Sara Olssons hus där hon "stängde av" folks liv. I drömmen välkommnade hon oss till kliniken och visade när hon utförde experiment på en person hon inte tycker om. Hon fick henne bland annat att prata och avslöja sina djupaste hemligheter samtidigt som hennes liv då var avstängt. Eeeeeeh, scary shit Emmie!!! :S

Oj, det här inlägget blev inte så jätte seriöst det heller, men men, så kan det gå! :) Tjooh!


What to do?

ehehe.. det var ett tag sedan jag skrev här nu, men det har inte hänt ngt i mitt liv så har inget att dela med mig om direkt.
Har inte varit i skolan på 11 dagar. hih. Och då kan man ju fråga sig vad jag har gjort dessa dagar.. Mitt svar är att jag inte har gjort någonting.
Men i går ändrades mina så kallade rutiner lite, åkte till stan och plockade hem alla saker från lägenheten. Det var värre än ett gympass kan jag säga, just då ångrade jag att jag tagit in så mycket saker. Var själv också så fick springa fram och tillbaka till bilen med famnen full av grejer typ 1000 gånger!
Men det var inte det värsta, det värsta är nu när jag håller på att packa upp alla saker hemma. Det får lixom inte plats, eller vet inte vart jag ska placera alla saker. Nu ligger det bara på golvet, går knappt att öppna dörren. 

I dag var jag tvungen att ställa väckarklockan till och med. Skulle på någon brandförebyggande kurs inom jobbet, så har släckt eldar och räddat brinnande dockor i nöd idag. Ganska bra faktiskt att få lära sig såna saker i praktiken så man vet hur man ska gå till väga om det väl händer.

JAHA, det var lite ointressant babbel det. Nu ska jag fortsätta att försöka få någon ordning i mitt rum. Och sen om allt går enligt planerna ska jag träffa Tovii med, det var ett tag sen!! 


/Emmie

sickness

Hellu!
Känner att jag har varit väldigt dålig på att skriva på senaste, men jag har verkligen inte haft tid eller ork.
Min sickness har blivit väldigt mycket värre.
Jag hostar hela tiden, näsan rinner och ögonen är helt röda, tåriga och svullna.
Ont i hela kroppen har jag också av någon anledning.
Bläää, jag orkar inte vara sjuk just nu :(
Har dels väldigt mycket att göra och så vill jag hinna umgås med mina vänner också.
Fan vad jag saknar er.
Ikväll skulle jag äntligen få träffa Elin och Amanda igen, vilket var sjukt länge sen, men den här PISSIGA sjukdomen gör att jag knappt orkar resa mig ur soffan. 

Emmie, dig saknar jag också. Väldigt mycket.

Nej, ska plugga teori, sen blir det tacos ♥ Något positivt i alla fall!

"Ni är fan party asså"

Tjoho!

Blev ingen skola för mig i dag.. och insåg nu att jag bara har 1 dag kvar i skolan innan vi slutar, väldigt skönt, fast oxå lite sorgligt måste jag erkänna, kommer att sakna donner...
Men iallafall i dag har jag inte gjort så mkt, kånkat hem en massa saker från stan, vi flyttar ju ut i helgen så lika bra att börja ta hem lite saker redan nu. Frågan är bara hur allt ska få plats i mitt rum i Havdhem?.. det är ett mysterium jag länge och väl måste klura på.
Ikväll tyckte sofie att jag skulle testa en hemmagjord ansiktsmask som hon tycker är väldigt bra. Man skulle smeta på ett rått ägg i ansiktet.. först ägggulan i 10 min sen äggvitan. Det var verkligen ingen mask för mig, höll typ på att kräkas av lukten och tanken på vad man har smetat i ansiktet, speciellt när man tog runt munnen och under näsan. Så fick räcka med den gula delen för mig.. Fast den hjälpte faktiskt, huden blev jätte len, sofies blev dock lenare eftersom hon genomförde hela proceduren :) 

 
Bild från balen:) 
Haha vi hade sjukt roligt i bilen, så det gjorde inget att vi hamnade nästan längst bak i kortegen.
/Emmie


söta barn

Tänkte precis stänga av datorn och gå och lägga mig när jag hittade den här gamla bilden på oss. Shieet, vad gulliga vi är då! Hehe... I love you<3



Godnatt! //Tove

toves happyface

Hejhejhej!

Önskar att jag kunde komma med ett lite bättre humör idag, men tyvärr...
Sitter i min ödsliga hemsocken och pluggar Litteratur vetenskap och känner att allting är lite allmänt jobbigt.
Jag börjar bli riktigt förkyld också och vill typ sova hela tiden.
Fan vad jag längtar till nästa vecka när allt plugg är avklarat... föralltid på gymnasiet. Shit!

Nej, det här suger.
Jag längtar efter sommar, fester, mina kompisar och festival!!!



Så här lycklig är jag just nu...

stress

Hej Bloggen.
Just nu hade saker och ting kunnat kännas lite bättre.
Plugg, körkort och studenten känns sjukt stressande och jag skulle typ helst vilja gå i ide tills allting är avklarat.
Imorgon har vi prov i Rättskunskap, men både mina och Emmies papper ligger i Havdhem.
Fuck fuck fuck.
Har fått sjukt ont i ryggen också, vilket förmodligen beror på stressen det med.
Helgen har varit härlig, men allt jag inte gjorde måste tas igen den här veckan.
Jag o-r-k-a-r inte.

Nej, färdigklagat. Nu ska jag sova och hoppas på att allt känns lite bättre i morgon.
Natti! /Tove

Ps. Haha... Emmie satte just på den skönaste låten ever. Den är gjord av Mats Götherskjöld och heter: Varför är det så skönt att... Ja, ni kan ju söka själva på Spoty.


bilder från mössis!

Tjopp!
Nu kommer dom, bilderna från mösspåtagningen som Tove tidigare lovat här på bloggen:)



















För er som fick nog av alla dessa bilder behöver ju inte kolla vidare. Men här kommer iaf lite bilder från våran grill/kubb kväll i fredags :)


Här är dom ännu vänner.. men efter ett tag..... ja bilden nedan talar för sig själv.







PROM

Good morning!

Hu ligger här och kan ikke sova, vet inte vad jag ska göra, jag är trött men endå helt pigg i kroppen, lr stissig kanske, det är svårt att förklara. Lite små jobbigt läge befinner jag mig i just nu iaf.

Balen i går var verkligen ruulig, den slog faktiskt, enligt mig mösspåtagingen! 
Adam och Amanda var mer än godkända baldejter:)♥














Årets första dopp!

Heej!

Mösspåtagningen i onsdags var mycket rolig! Som tove redan skrivit här tidigare så tycker även jag att det var speciellt roligt när vi hängde på donner, lägger dock till bussresan till krogen med ;) fast det var ju kul på krogen oxå såklart! 
I går var det grillkväll hemma vid Davve. Vi spelade kubb och plump och kvällen slöt med årets första dopp i Nisseviken :) Var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara.. Det isade inte i fötterna om man säger så. Det var liksom hyffsat behaglligt.  
I morgon är det då baleeen. Mina baldejter är inga mindre än Amanda Smisk Nilsson och Adam Qvarre Qvarforth, så det kan ju inte bli annat än roligt! Det enda som är lite försmädligt är att det typ ska regna....

Nej nu ska jag gå och göra något bättre än att sitta vid datorn och slösa bort tid, tid som jag behöver dessutom.
////Emmie 

I'm never drinking again

Hejhej.
Mösspåtagningen igår var rulig, särskilt när vi hängde på Donner. Maten var god, lärarna var sköna och eleverna var skönare. Jag lyckades dessutom vinna ett stipendium för goda studier på 1500 kr, inte helt fel! Det lönar sig att vara pluggis... HP var nästan lite väl smockfullt, men roligt det med. Mycket trevligt folk och ett jävla bra drag! :)

I morse var det väldigt jobbigt att ta sig upp ur sängen. Ännu jobbigare var det att Ekonomi-nördarna fick ligga kvar i sängen medan jag fick tvinga mig upp. Lärarna på Donner skulle förståss vara hemska och jävlas med oss treor hela dagen också. Björn och Caffis-Carina kan ju känna sig särskilt träffade...

Vår lärare Emma-Maria var i alla fall snäll och lät oss ta det ganska lugnt. Vi behövde i princip bara skissa lite byggnadsritningar på hela dagen. Det var tur, för alla i vår klass såg ut och kände sig som vrak. Dagen gick till största delen ut på att brottas med huvudvärken och försöka få tag på småmynt att köpa godis för.

Lägger upp några bilder från dagen, Mösspåtagningsbilder kommer senare! :)












Have a nice day! /Tove

MÖSSPÅTAGNING

Hej Bloggen! ♥

Idag är det äntligen dags för den efterlängtade Mösspåtagningen och vi är TAGGADE! Har haft lite förfest här hemma i lägenheten med Alex och strax drar vi iväg till vårt kära Donner<3 Ha en bra dag, det kommer vi ha! :)





High on Heat

Hallå :)
Idag känner vi oss betydligt mer pigga och glada.
Inte för att vi var direkt ledsna igår men, ja i alla fall.
Vi blev färdiga med hela UF-faderullan och fick även reda på vårt betyg i Projektarbete. Skönt!
Vi fick också lite välbehövlig värmeterapi när vi låg och solade utanför vår lägenhet. Väldigt skönt det med.
Och i övermorgon är det mösspåtagning. F Y  F A N  V A D  K U L ! ! !

Nu ska vi bara dricka upp kaffet, then off we go to the gym!
Tjuu!



Snart är det sommar igen!! (Ja, det är helt sant)


When I watch u, Wanna Do u Right where you're Standing

Hej och hjärtligt välkommna till våran blogg!
Vi vill i detta inlägg varna känsliga läsare för oseriösa inslag.
Så mina damer och herrar...
Idag har vi... åkt buss. Det blev lite fel. Vi började på samma station och vår slutdestination var även den densamma, men på grund av vissa missförstånd i Hemse hamnade Emmie bredvid en tant på linje 11 medan Tove satt ensam på linje 10. Emmie fick en lång promenad hem. GZ till henne :)

Vi har också lekt med vår öronproppsväninna Alexandra. Hon är rädd för spöken.

Tove har målat på Rysslands-nagellacket. Awesome!
I'm blue, dabadi dabada...
Tove har också haft ett känslomässigt sammanbrott. Bland annat för att hennes plånka var borta.
Emmie har lekt med dammrottorna på golvet.
Fast det där var bara ljug.
Hon har dock varit lite full i FAEN ikväll.
Vi har skapat en Spotify-playlist. Vi döpte den till STUDENT. *Fniss*
Vi menar Rawr. Fniss är för töntar, barnrumpor och g33ks.

Nå har klucko ränn pa. Det är nog dags för oss att välkommna John Blund.
fniZZZZzzzZZzzz...

 

KEYBOARD CAT

HAHAHA, JAG DÖR!


Övertrött.

Tjeeeena!

Längesedan jag skrev här känns det som, men får skylla på att jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn. I går var jag i stan hela dagen, shoppade lite, gymmade och på kvällen blev det bio med Toves familj!

Idag har jag då vart i B-vik och fixat lite med min balklänning som snart är klar. Sen har jag faktiskt gjort klart min psykologi uppgift, skönt att ha den ur världen. Ja och sen då? Nej sen har jag inte gjort så mkt mer... Förutom nu en sväng på kvällskvisten, så var jag och hälsade på Elin. Haha vi såg på massa gamla bilder och filmer, sjukt kul! Man borde helt klart börja spela in fler spontana filmer.

Det här må nog vara en av de sämsta jämförelser jag åstadkommit, men om man tänker sig Elin flint eller Voldemort med långt mörkt vågigt hår och hetta så är dom ganska lika.
Fast deras inre skiljer sig något, kankse inte ser ut så på bilden, men till skillnad från Voldemort så är Elin god helt igenom ♥

    
Haha oj borde nog sova nu märker jag...
Godnatt!
/Emmie


Blä helt enkelt

Idag har jag och Emmie gymmat och gått på bio med min family. Skönt och underhållande.
Vi såg den där nya Robin Hood filmen med Russel Crowe.
You've gotta love Russel Crowe.
Filmen var väl helt O K. Lite långtråkig på vissa ställen. För er som undrar.
Så, det har väl varit en bra dag.
Förutom att jag fick en ångestklump i morse som bara växer och växer.
Det skulle inte bli så här.



Rise and Shine people

Wakie wakie, det är morgon! Vädret ute ser dock INTE ut att bli fint tyvärr. Micke, you lied.

Igår hade jag och Alex en väldigt mysig kväll här ute i buschen. Det blev tacos, skräckfilm, promenad och lite spa. Helt perfect med andra ord. I like that girl ♥

Hann även med att göra klart en Lit-vet uppgift och övningsköra massor. Och P&L-biljetten beställdes. En produktiv dag med andra ord!

Hehe, jag hittade just camen på den här datorn, små kul att sitta och ta fula mongo bilder när man just vaknat :)

 
      

Ha en bra dag!! :) ♥


disappointing reply

Som jag trodde, besöket hos farmor gjorde mig deprimerad... Vill inte ens erkänna för mig själv varför, men jag kan ju säga att jag gick ut och motionerade när jag kom hem.
Men förutom det så gick det bra, klänningen ser ut att bli fin. Hon är duktig min farmor hon:)

Kul att jag kom långt på spykologin i går förresten, 5 rader.. lr 5 och en halv om det ska vara exakt. Får väl försöka göra lite nu. Inte kul.

Nu måste jag plugga som sagt och sen sive, för i morgonbitti ska jag hem till Olsson och påbörja vår utmanig! God lycke med den.
Emmie

Håller med Toves rubrik..

Hellu!

Denna dag har än så länge varit grejt. 
Och efter denna dag är det ingen skola förrän måndag,  det är oxå grejt!!
Myckt härligt med sol och värme, hoppas det håller i sig nu och hoppas verkligen att det är fint väder på mösspåtagningen och balen och allt.. Det är fan snart!!:) Hu vad tiden går fort, fast det är bara bra, vill ha sommar nu! 

Min dag kan väl till sammanfattas likadant som Toves, nästan iaf, för efter solariet gick vi skilda vägar..
När jag kom hem därifrån så satte jag mig inte vid datoren och dunkade A day to remember som Tove gjorde. Utan jag gick ut med vovven och sen trampade jag ner till SuperOlsson och drack kaffi och snackade om lit allt möjligt. Fick också se Lizzies fölunge, som är hur söt som helst :) 
I morgon ska jag ut till Farmor och fixa med balkläningen, hoppas fortfarande måtten passar, jag menar.. Turkiet resan satt faktiskt sina spår....

Naj, nu ska jag vara duktig att plocka ur diskmaskinen och sen sätta mig ner och skriva klart en spykologiuppgift som skulle vara inlämnad den 4 maj...  
 


/emmie


Det är svårt att komma på rubriker nu för tiden

Tjouu!
Solen skiner idag, trevligt värre :) Vi har även fått någon slags minilov så man kan inte låta bli att känna sig lite uppÅT!

Kort sammanfattning av dagen:
Provet i Rättskunskap gick helt O K.
Jag missade väldigt god mat i Donners restaurang (Alexandras fel)
Jag och Emmie skämde ut oss lite granna på bussen. Men det gjorde inte så mycket. Vi hade kul helt enkelt.
Vi solade i Hemskes väldigt billiga och väldigt bra solarium.
Jag åt en glass med mamma. Marabou Gold hette den. Den var god.
Jag åkte hem.
Och slutligen så sitter jag sitter här. Och dunkar A Day to Remember. Awesommmmmmme!

/tove

GZ

Idag fyller ingen mindre än Camilla Setterwall 19 år! Grattis gumman ♥ 


i'm made of wax Larry, what are you made of?

Hej. Idag är det måndag och jag har varit ledig. Dagen har gått sjukt fort, men jag har ändå hunnit uträtta lite nödvändiga saker - skönt!

Bra saker just nu:
- Min bästa vän har återvänt från Turkland.
- Om 4 veckor tar vi studenten! No more words needed :)
- Ikväll ska jag och boysen förhoppningsvis beställa P&L-biljetterna, skönt att ha det betalt och klart! Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar!!
- Efter morgondagen är vi lediga resten av veckan!

Och mindre bra saker:
- Vi har prov imorgon men har väldigt lite pluggork. Alla våra kaffe + hjälper inte, vill bara lägga mig ner i soffan och dra igång en film.
- Jag har inte gjort de två Lit-vet uppgifterna som jag lovade Anna att fixa i helgen...
- Jag är trött på det här cp-vädret. Är det bara jag som tror att det är vulkanjävelns fel?
- Jag börjar känna mig mer och mer stressad ju närmare studenten vi kommer. Mycket ska hinnas med, på kort tid...
 
Neej, nu ska sätta igång med pluggandet... Det får bli lite music med detta grymma band som kommer till P&L i bakgrunden;



/Tove


"I don't get drunk, I get Awesome!"

Tjo!
Sitter för närvarande i soffen och käkar chippa och ser på Whipeout med E och M. Mys!
Jag är väldigt, väldigt trött.
Jag tror att jag håller på att bli sjuk.

Gårkvällen var i alla fall riktigt rolig. Den började med förfest vid Johanna och Camilla med trevligt folk. Sen bar det av till Borgen där Pumpbolaget spelade. Det var trångt och svettigt där framför scenen men galet kul! :) Slänger upp några bilder från förpartat!

Idag fyller förresten vår käre vän Johannes Hoffman 19 år. Grattis gubben, hoppas du haft en riktigt bra dag! ♥♥











/T

Home!

Hejhej sjuukt många hej!

Blev icke mycket sömn i natt heller, kom in ett gäng stupfulla människor och skrek och snarkade när jag låg och sov.. Inte så lätt att sova då inte. Men men gick till slut, några timmar iaf :)
I dag är jag pigg som en lärka, eller iaf om man jämför med dessa som störde min sömn. Sitter nu i lägenheten och medverkar på deras bakisdag vi dricker kaffe och äter kakor, hoppas dom kommer i gång efter koffeinet, jag är nämligen lite rastlös.  

Emmie.


Tillägg

Förresten Tove Berntsson, det skulle vara trevligt om du befann dig i lägenheten på lördag natt :)

hejdå turkiet

Good evening.

I dag var sista dagen här i Turkland, åker med bussen till flygplatsen om 4 timmar. Kul natt detta kommer bli? Men ska bli rätt skönt att komma hem faktiskt, trots att det är hur bra som helst här! Som man säger, borta bra men hemma bäst.
Fast okej, det skulle inte skada med några dagar till här, nu när jag lagom blivit frisk och allt...

I morse var det lite mulet ute så då åkte vi till ngt shopping center en bit bort, allt vi hittade var varsin capuccino typ, förutom Anna som lyckades pruta ner ett par skor till typ halva priset :)
Sen när vi kom tillbaka var det strålande sol så har legat och stekt resten av dagen! Mycket skönt. 
Min kusin Tilde fyller 3 år i dag med, så lite firande av henne har det oxå blivit:) 



//EMMIE
   

Aleschandra

Holllaaaaa!
Jag och Alexandra ligger för närvarande i bushen och latar oss.
Nu väntar film-mys och kanske lite bubbelbad!
Senare ska vi även dra till Helen i Levide och leka med våra kära kompisar, mycket trevligt! :)
Det var allt för mig idag, ha en trevlig helg! ♥


Födelsedagsfirande no.2

Hallo!

I dag har vi varit och shoppat på ett ställe som låg mit ute i ingenstans och likade ullared! Det fanns mycket men, vet inte om det var så mycket att ha direkt.. När vi kom hem var det poolen och stranden som gällde :D 
 
Sen ikväll har vi firat farfar som fyller 70 år i morgon.. 4 rätters mat + tårta. Kanon gott!
Nu sitter vi här i baren och snackar skit. I morgon är sista dagen här och på kvällen börjar vår färd hajm. Så på lördag morgon är jag i Sverige och lördag naatt på gotland! 
Förresten, så har jag nu.. näst sista dagen äntligen blivit bättre.. har fått stark medicin mot mina ögon och mitt öra är också lagat (så gott som iaf). Så i morgon får jag leva ut alla dagar på semestern klokt på en idag. vet inte om jag fick till det rätt där, orkar inte tänka efter, men ni förstår vad jag menar :P  




haha han heter egentligen Per-Åke, men dom hade skrivit fel på tårtan.. det var liiite kul!

Nu ska jag sova. Hare gott! /Emmie 

 

Such a Lonely Day

Hej.
Idag är en lite speciell dag, mest pågrund av att det blir ovanligt mycket alone-time för min del.
Jag är inte van att vara själv, men man kanske mår bra av att vara lite ensam ibland?
Tanken på att spendera hela kvällen och natten själv (ja Alex, det är ditt fel din satans dissare) skrämmer mig litegrann.
Det spökar nämligen i min lägenhet, det hörs på de knarrande garderobsdörrarna.
Fast det är nog aliens när jag tänker efter. Jo, helt klart aliens.

Som tur var så har jag lite att fördriva tiden med; plugg och gym. Yey.
Nej, ha en bra kväll med bra sällskap. Själv ska jag försöka njuta av mitt eget trevliga sällskap för en gångs skull.
Byebye /Tove


Såhär stark blir man när man gymmar. Helt klart värt med andra ord.

I want all I can get for this one, and I want chilinuts

Tovilovii, du har rätt jag klarar mig inte speciellt bra, en till obekväm sak har uppstått.. jag har reagerat på något som jag inte verkar tåla, mitt öga har blivit svullet oxå :S Jag mår faktiskt inge vidare bra, vill bara sova hela tiden och när jag råkar somna i solen bränner jag mig.. så det är oxå ett litet obekvämt problem att jag blivit bränd.. Bläääääääää.
Men jag har det bra som tur är. Vädret är kanon, kan typ inte bli bättre :)

/emmie


God natt helt enkelt

Oui!
Jag kände plötsligt ett starkt behov av att skriva ett litet godnatt-inlägg, så here it comes;
GOD NATT.
I morgon ska jag till skolan, det ska bli roligt.
Det ska bli grejt att träffa alla fejne vännar igen.
Speciellt de som varit i Russia som jag inte träffat på år och dagar!
Jo due. Imorn kommer att bli en Awesome dag.
Och när jag skriver awesome så tänker jag förståss på dig Emkan.
I miss you.
Du klarar dig inte utan mig verkar det ju som så du kan lika gärna komma hem.
Trasiga toalettlås, trasiga öron och trasigt sinne för att plugga, hallå liksom!
Okej, det där sista har alltid varit lite trasigt.
Herregud, vad svamlar jag om? Skulle ju faktiskt bara säga godnatt.



thoughts

- Jag är lektionsfri idag, yey!
- Jag är avundsjuk på Em, vill också vara utomlands :(
- Mitt enda uppdrag den här dagen är att göra klart psykologi-uppgiften, men jag orkar inte.
- När jag ser dig blir jag irriterad. Du är ful och du är en fjant.
- Jag är sugen på kaffe. Ska nog kila ner och ta mig en kopp snart.
- Gå ut och gå ska jag nog också göra.
- Jag tycker om Glassmagasinet, dit borde man gå oftare...
- Jag börjar tycka att en sak blir mer och mer jobbig. Jag vill inte ha det så här, It's too confusing.
- Heh. Aliens ligger bakom allt som är misstänkt konstigt.
- Jag är väldigt, väldigt festsugen!
- Sommar hade inte heller varit helt fel.
- Jag är rastlös och vill leka med mina vänner.
- Jag måste fan fortsätta plugga nu.

Tack&hej.


Födelsedagsfirande no.1

I dag fyller min farbror så har firat honom lite, skämde ut oss genom att sjunga ja må han leva högt i hela matsalen:p Sen i kväll har vi spelat bowling. Det gick väl sådär, kom på i halva serien att jag egentligen ska kasta med vänster hand.. gick mkt bättre! Kul att jag kastat med "fel" hand i hela mitt liv..

hahah kolla min teknik, ser ut som jag ska tippa fram pladask på magen.. Här talar vi om att fånga rätt ögonblick
med kameran! (Har bättre teknik egentligen) 
 


Capten Nemo's castle

Heeejsan!
I dag har vi bara varit på hotellet hela dagen, men det gör inget för det är sjukt stort och vi får gå mellan 3 hotell om vi vill :) Stranden liggen precis bredvid så där har vi oxå varit emellan åt! Det är skit kul att dyka och hoppa i vågorna! Att åka alla rutschkanor i Capten Nemo's castle är oxå kul, man känner sig som barn på nytt!
Nu sitter vi i en restaurang på "Tea Time", dricker dock inge Te, men ska gå och nappa åt mig en kaffe snart :)


Vår utsikt från balkongen i morse.

Vandringsfärd :)

Pappa visar upp sina skills i poolen.

Nu ska jag gå och gräppee en kopp kaffi! :)
/Emmie

rubrik

HEJ!
Tänkte bara liksom meddela att allt är bra med mig, livet leker och så där.
Lite små jobbigt att min homie har lämnat mig och är borta en vecka, men jag överlever nog.

Hmm, vad har hänt på sistone?
Just det, Valborg.
Det blev stan i sista sekund. Förest först här, sen vid Elkan och sen krogen. Det var en helt okej kul kväll. Lagom blandning av trevligt nytt folk och gamla goingar var det i alla fall.

Igår var det fetto-kväll på g. Åt allderles för mkt chips och har typ fortfarande ont i magen :(
Såg även skräckfilmen Närkontakt (The Fourth Kind på engelska) och den var helt sjukt läskig. Var livrädd resten av kvällen och kunde inte ens sova med lampan släckt! Aja, se den! Sjuuukt läskig men sjukt bra!

Japp, det var nog allt jag hade på hjärtat. Nu ska jag traska in i sovrummet och väcka min lata kamrat. Det är söndag and the sun is shining :) Tjoooh!


Live from Turkey

Är nu framme i turkiet! Fan vad jag hatar att åka flyg, speciellt när man ska landa, 30 minuter endast av plågeriii :S känns som det ska störta hela tiden..
Men iaf, här är det varmt och sköönt! Kommer typ gå upp 10 kilo under den här resan, med tanke på att vi har all inclusive :S känner mig redan 5 kilo tyngre efter en halv dag här... ojoj säger jag!
Men ska icke klaga :)
lr jo liiiite... dom har blockerat facebook på det trådlösa nätverket här:/

// Emmie


RSS 2.0