Imorgon drar vi!!

Hej Bloggen!
Imorgon drar vi äntligen iväg till PEACE & LOVE och jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu är det bara lite personalkväll med jobbet vid halv 8 och sedan drar jag till Havdhem och kör därifrån till båten imorgon. Ett litet nattdopp ska förhoppningsvis hinnas med också, om det inte blir alltför sent...

Förrå året var grymt, men jag känner på mig att det här kommer bli ännu bättre!


midsommar

Sitter i soffan, lyssnar på musik, äter av mammas misslyckade bröd och njuter av att allt är så jävla bra.
Pratar i telefon med Emmie gör jag också. Saknar henne som fan!

Midsommar var riktigt lyckat, tack Helen för att du fixade festen så bra :)
Haha, det hände sjukt mycket roliga saker.
Helen fick en ny bästis - kungen.
Johanna och jag hittade på en sjukt rolig lek som gick ut på att slå vad om vissa personer...
Alex jagade mig ganska länge med en kratta.
Vi dansade väldigt mycket crazydance
Jag upptäckte att jag tyvärr inte är bättre på kubb på fyllan.
Vi fick bevittna den mest klockrena återföreningen ever, enligt mig
... vilket ledde till att jag och Micke sjöng "Bang bang bangity bang..." resten av kvällen.

Ja, sen var det ju alla sjukt roliga citat, mestadels från Johanna som känns lite väl grova för att skriva här... Aja, ni som var med vet vad jag snackar om ;)

Emmie hälsar ett litet skämt ifrån telefonen (som ska uttalas med finsk pekka-dialekt): Emmie ville bada... men inte fan ville nån följa med.
Fattar ni inte skämtet så behöver ni inte känna er korkade. Jag ser inte heller det roliga :P

Nej, nu ska jag sluta skriva, Elin och Amanda kommer strax på besök och kollar film. Slänger upp lite bilder från midsommar i alla fall :)


Jonna hade snyggaste t-shirten! ;)






TAGG

Nu drar jag och Alex till Helen för att mysa, fira, äta mat och festa. GREJT! Ha en bra midsommar människor! ♥


torsdag

ÅH VAD SKÖNT att denna dag äntligen börjar lida mot sitt slut...
Sitter med Alexandra i sängen och snickelisnackar och försöker bestämma oss för vad som är bäst att göra just nu - ta en promenad eller helt enkelt slockna på sängen.
Den här dagen har varit lite av en ständig kamp att hålla ögonen öppna. Kan konstatera att det verkligen inte är en bra idé att bara sova tre timmar på natten om man har en massa saker att uträtta dagen efter.

Visby-trippen i förmiddags är helt suddig, kmr typ inte ihåg vad vi gjorde för att jag var så trött.
Sedan var det då dags för mig att anordna lite studentmiddag på kvällen... Ja, vad ska man säga. Det var trevligt men är glad att skiten är avklarad :P

Nu är det bara att börja tagga inför midsommar vid Helen imorgon med massa härliga människor och förhoppningsvist ett bra väder! :) <3

Idag fyller Alexandra år

Grattis älskade vän! :)


insomnia

Hej igen.
Kom precis hem från min spontanare till Havdhem för kvällen och sitter nu ensam vaken och stirrar ut i rymden.
Känner inte för att sova den här natten heller så det får nog bli ett litet How I Met Your Mother marathon i min ensamhet.
Hahaha, nu började jag tänka på ett roligt sms som Emmie fick av sin käre pojkvän förut...

Jobbigt är dock att jag ska upp tidigt imorn och bege mig mot staden. Det är nämligen tältjakt på gång. Sen så ska jag ha någon form av studentmiddag också. Ah, jobbigt var ordet.

Ett annat litet orosmoment just nu är Midsommar som plötsligt blev väldigt oklart. Ser konstigt nog inte fram emot det särskilt mycket alls längre...

Ahj, ska plöja igenom ett avsnitt eller två eller tre nu. Vi hörs, godnatt!

E+T+CAM

Hittade just en massa gamla cambilder på mig och Emmie på datorn. Hade vi roligt här eller vad? :P





















Haha, och sist men inte minst - my favorites;






So daaaamn fine that girl ;)

"Det blir nog bra". Mm...

Hej.
Hade egentligen bestämt mig för att skita i bloggandet totalt eftersom lusten nästan försvunnit helt och Emmie inte har bloggat på tusen år, men whatefuck... idag kände jag verkligen ett starkt behov av att bara skriva lite. Det är så jävla kul längre fram också när man kan gå tillbaka och se vad som hände i ens liv och hur man tänkte. Man glömmer ju bort så fort annars...

Första dagen på jobbet idag. Weii. Det kändes faktiskt riktigt bra. Mina chefer är verkligen trevliga och började med att skämma bort mig med kladdkaka med glass och grädde och cappuchino. Inte helt fel :) Känner på mig att jag kommer att trivas... Det enda som känns lite jobbigt är att jag inte kommer att jobba mer förrän jag kommer hem från festivalen. Blir alltså i princip inget jobb i Juni. Likamed mindre pengar. Aja, skönt att vara ledig i alla fall.

Idag är det bara sex dagar kvar tills vi drar till Peace & Love :) Längtar så sjukt jävla mycket. Känner på mig att det kommer bli riktigt bra i år... trots att en sak har förstört ganska mycket.
Innan dess hinner det dock vara midsommar. Firas förmodligen hemma vid Helle-Häst i Lye. Alla är välkommna att krascha partyt! :)

Nej, tänkte inte skriva mer nu. Ska nog gå en liten promenad i skogen och tänka litegranna. Försöka fokusera på allt positivt just nu och tränga bort det negativa från medvetandet...


jobbtröjan is on!

idag...

idag har jag lekt med alex, det har varit roligt
vi har kört väldigt mycket bil
på kvällen lekte jag med jonkan, david och micke också
det var trevligt
nu sitter jag och funderar över i princip allt
mest på festivalen
börjar bli lite orolig över hur allt kommer att bli
är trött på många saker
nej
nu ska jag sova
tack och hej godnatt


Nämen hej igen.

Heej hej bloggen!

Jag är nog inte riktigt bloggartypen har jag insett nu.. var typ 2 veckor sen jag skrev här senast.. hehe. Tur att Tove har försökt att vara lite flitig i alla fall :)
I dag är sista dagen på mitt "sommarlov" eller vad man ska säga att det är.. min ledighet, sen jag slöt skolan tills jag ska börja jobba. 1 vecka... I morgon börjar jag alltså jobba, jippppi! Fast ska bli skönt att tjäna lite pengar, behövs ju nu eftersom vi tydligen hade misskött lägenheten totalt!!!?? Vilket vi egentligen inte har, blir så irriterad. Frustrationen har ännu inte lagt sig.

I dag slutate sofie även 9an så har varit på hemske och kollat. Det var väl lite trevligt, förutom att jag var på dåligt humör, dötrött och att det regnade. Så egentligen var det lite av en pina.. hade inte sagt nej till en sovmorgon. Men vad gör man inte för sin syster :)

Nu är jag lite piggare, så funderar på att gå ut och gå av mig tröstätningen från i går på Donken.
Men först, för att bli ännu mer på alerten - en kopp kaffe.



//EMMIE

The greatest tv-show on earth

Hej Bloggen!
Det var ett tag sen. Jag har varit upptagen med att göra absolut ingenting några dagar.
Fast jo, något har jag gjort. Jag har sett på How I Met Your Mother - den seriöst bästa tv-serien någonsin.
Och jag fortsätter på det spåret i dag med.
Orkar inte göra något annat eftersom att jag är sjuk. Fortfarande. Det känns som att jag varit sjuk hur länge som helst nu. Måste ha världens sämsta immunförsvar.
I alla fall, åter till den underbara tv-serien...
Barney, fan vad jag älskar honom. Avsnittet med kostym-låten... och när han hoppar ner från bron... och hans playbook.
Och Marshall. Hahahahahhaha. Han är skön helt enkelt.

Nej, ska knarka vidare på säsong 2. Lika bra att passa på att göra så lite som möjligt medan jag fortfarande är ledig. Nästa vecka väntar jobbet...

Ha en bra dag! /Tove


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN

Hej alla! Här kommer äntligen bilderna från studenten. Det var en helt underbar dag och vi önskar att vi kunde uppleva den igen. Bilderna ligger lite huller om buller men det får gå, vi orkar helt enkelt inte bassla med det just nu.

 




































Äventyr i hemtrakten

Banne oss!! Bilderna från studenten går av någon anledning inte att ladda upp, det går helt sjukt segt och tillslut går det inte alls :( Aja, vi får fixa't imorgu.

Ikväll har vi i alla fall myst med vår kära vän Camilla. Vi kan konstantera att Tove är väldigt bra på att köra bil... Så här löd en konversation i en trevägskorsning:
Tove: Oj, vilket håll ska vi köra åt?
Emmie: Eh, eh... rakt fram!
Tove: Äsch, jag svänger!
Emmie: Aaah, min apelsin!

En annan konversation i bilen löd såhär:
Tove: Oj, har vi inte kört för långt nu?
Emmie: Jo... det har vi fan! Jag känner inte igen mig.
Tove: Eller fan, är det inte här vi ska svänga?
Emmie: Jo jo det är det fan.
Tove: Eller nej vänta, det står ju fan Stavgard...
Emmie: Äsch, vi svänger ändå och låtsas att vi kört rätt...

För att förklara lite så var det här typ vägen innan man kör ner till Toves hus... Vi hade kört ganska mycket för kort istället för för långt. Aja, vi redde ut situationen tillslut och fick en mysig liten picknick med blåbärssoppa, vindruvor och choklad i regnet under ett träd.

Nu är vi trötta (Emmie är sjukt trött. Och sjuk), så vi tänker gå och lägga oss. Hörs imorgu. Natti!


sweet little thing

Hämtade detta på posten idag. I love it, I love it!!


Studenten

Gårdagen - vår student var verkligen en underbar dag. Vi hade så sjukt jävla kul med klassen och lärarna, även fast det samtidigt var så otroligt sorgligt att det var slutet på de här tre åren. Jag kommer verkligen sakna allt med Donner... Eleverna, lärarna, maten, spexen och förståss det allra viktigaste - den berömde Donnerandan ;)

Efter champagnefrukosten på Klinteberget, spexet, utspringet och tårtätandet vid Varvsholm åkte hela klassen hem till Johanna och förpartade litegrann. Det var kul, trots att de flesta låg och halvsov om vartannat och att vi helt plötsligt inte hade någon grill :P Väldigt oväntat men väldigt roligt var att vår lärare Herman joinade kalaset ett tag.

Spexet var verkligen sjukt jävla roligt i år. Nästan det bästa på hela dagen! Fy fan vad kul vi hade och vilket drag det var! Tack alla lärare, ni är för jävla sköna (och lite sjuka)!

Bilden nedan får räcka så länge, resten lägger jag och Emmie upp imorgon! Nu ska jag ta ett varmt bad och sen lär jag troligtvis slockna i sängen igen. Ha en bra kväll! /Tove


Fuckin' Awesome

Hello kära vänner och eventuella random människor :)
Här bloggas det flitigt från Emmies hus.
Tyvärr är det inte Emmie som bloggar utan Tove.
Emmie hälsar att jag och bloggen får klara oss utan henne ett tag :(
Hon bloggstrejkar av någon obegriplig anledning.

Den här dagen och kvällen kan inte beskrivas som något annat än riktigt Awesome.
Jag har tagit körkort!
Jag har fina naglar!
Jag har varit på en mysig studentskiva och ätit väldigt god mat!
Jag har kört helt själv till Havdhem for the Very First Time!
Jag har taggat inför morgondagen, the Big Student med Emkan!
ooch...
wait for it, wait for it...
Vi har både partyhattar OCH partytutor!

Ja, ni ser ju själva, Fuckin' Awesome!

Åh, nu hälsar Emmie något här:
-Vi är så glada.

Ehm japp, she said it! Goodnighty! /T





Moorning!

Sitter vid datorn i 5 minuter innan jag drar in till Visby och uträttar lite ärenden.
Ska bland annat fixa naglarna, vilket ska bli väldigt intressant.
De är inte så fina nu nämligen och det känns ju mindre kul inför Studenten.
Okej, intresseklubben antecknar?

Emmie, om du läser det här: Bloggen är ledsen, för den känner sig försummad av dig. Visa lite kärlek och respekt och skriv i den, okej?

 

Ha en bra dag! /Tove


Bird is the Word

Hallå!
Den här dagen har varit soft. Jag, Alex och min familj åkte till Holmhällar och åt mat och chillade på stenstranden. Det var kallt och vi blev invaderade av flugor. Ja, vad ska man säga... Vi hade i alla fall tur med maten.

Igår kom våra killkompisar på besök i min ödsliga socken. Det händer inte varje dag kan jag säga! Vi skulle planera inför P&L, det blev kanske inte så jätte mycket av med den saken.

Annars har det inte hänt så mycket på senaste. Förmodligen därför vi typ aldrig skriver här längre.
Jaja, i övermorgon är det i alla fall äntligen dags för Studenten och PARTY! Längtar Galet mycket!

Lägger upp lite småsnygga bilder från de senaste dagarna. Hej så länge!


Onsdag: HAHAHA! Hittat: Klick - Glidmedlet som gjor det deilige deiligere


Onsdag: Mina jeansleggins sprack...


    
Torsdag: Jag och Amanda i bussen påväg hem från Säves student

 
Idag: Alex innan maten vid, i, på (vad säger man??) Holmhällar.

sun and the city

Hej kära blogg.
Sitter i detta ögonblick i Alexandra Gardells kök och väntar på att Jonkan ska komma och hämta oss.
Vi ska se på hus i Visby med Staden och framtiden samt ha lite klassmöte om utgångslåtar, tal mm.
Ofta vi inte bestämt allt det där redan.

Gårkvällen (ur)artade sig till en riktigt bra kväll.
Jag och Alex bestämde oss för att det var en väldigt bra idé att dricka ett glas vin och gå ut och äta middag.
Det slutade med flera glas vin och Donken.
Vad hände mer igår kväll?
Jag fick en ny kompis som vi kallar The Grudge
Hunden betedde sig allmänt opassande hela kvällen 
Vi satt på Facebook lite för mycket för vårt eget bästa
Jag fick bevittna tredje världskriget

Jaa, det var några av sakerna som hände. Mer hinner jag inte skriva, för Jonna kommer om ca 1 minut.
Puss! /Tove


                                                                                                   


borinG

Hejhej!
Jag har tyvärr inte mycket intressant att skriva, men min bloggkompanjon är ju sämst och skriver aldrig något, så jag får väl ta hand om det själv.

Igår var vi som sagt i staden och städade ur lägenheten, väldigt sorgligt. Jag drog hem till Elins place på kvällen och snackade och tog det lugnt. Var sjukt trött och slocknade ganska tidigt i sängen, men det var skönt i alla fall. Länge sen vi träffades!

Sedan jag kom hem i morse har det inte hänt mycket. Jag har badat bubbelbad och ätit ett paket vindruvor och massa nötter. Min mamma är så snäll. Åkte till affären och handlade en massa gott och lite tidningar till mig så att jag skulle orka med den här dryga dagen.

Imorgon blir det stan igen. Ska göra en läääääskig sak och därefter leka med Alex. SKOJ! På torsdag är det Säves student (lycko dom, själv får man vänta till tisdag...) och då ska vi självklart gå och kolla på deras utspring och dela ut lite rosor. Najs. Tror däremot att jag är tråkig igen (ja, Elin, jag erkänner det till och med) och skippar utgången på kvällen. Har ingen vidare festlust och känner att jag kan spara mig till min egen student.

Yep, det var nog allt jag hade på hjärtat idag. Som sagt, inte mycket av intresse, men i alla fall. Ha en bra kväll! /T

RSS 2.0