I miss the festival

Borde egentligen sova, men ligger och tittar på bilderna från Peace and Love i sommras. Längtar tillbaka så sjukt mcket till allt; musiken, festivalkänslan, värmen, alla galna saker jag och Alex gjorde...

Jag hoppas verkligen att det blir av med festival i år igen. Peace & Love eller Sweden Rock? Det hade nog blivit grymt vilket som så länge man har sköna människor med sig! :)


Looking happy :)


Tog typ en timme att bygga upp det här fina tornet.


Hm... Alex hittade ett ragg.


Glasflaskor var inte tillåtna...


Fräscha människor :)


P&L tröjan :P


Eh, vad hände här?


Söta barn.


Vårt fina tält...


Volbeat :)



TAKE ME BACK!!


:):)

Hellu!!

Kvällen vid Mike i går var trevlig, vi lyssnade på musik drack massa kaffe och såg skräckfilm, var lite rädd när jag skulle gå hem där alldeles ensam klockan halv 5 mitt i natten måste jag erkänna...

I dag är jag på allmänt bra och glatt humör, har inte direkt någon anledning till det, vaknade väl bara på rätt sida antar jag.

Fick en liten lr en ganska stor chock rättare sagt i morse må jag säga, fast det var en rolig chock hehe, mer säger jag inte.... 

Var ute och gick en promenad i dag med, solen sken så fick lite vårkänslor trots allt slask, väl ute på promenaden ringde ett par föräldrar som undrade var sin dotter var så mötte upp dom på Havdhem och hjälpte dom att leta efter sin okontaktbara dotter!

I dag har jag namnsdag, grattis till mig själv! tacktack. Fick en trislott och choklad av mamma, vann faktiskt 75 kronor! :) Sen åt vi middag, potatisgratäng och fläskfilé, en lite diskussion kom upp och slutade med matkrig mellan två stycken, mogen familj jag har?

Kuuuuuuul att det fortfarande är stopp i silen så det inte går att duscha.. trodde rörmokaren hade fixat det men NAJ.

Ser fram emot att åka till Stockholm i morgon för att shoppa, vill hitta en studentklänning och massa nya vårkläder.

Nu ska det bli kul och se när Tove ska försöka duscha hela kroppen....i handfatet;)


Jag och Tove i Stockholm fär 3 år sen.

//Emmie


Idag är en bra dag

Hej!! Sitter hemma i min säng och funderar, väntar på att maten ska bli klar.
Jag och Emmie bestämde oss precis för att åka till Sthlm imorgon, vilket känns ganska behövligt. Ska bli skönt att komma bort lite, och få köpa lite nya kläder såklart!
Fick hem lite nya sommarkläder/skor idag också. Fan vad jag längtar tills det blir varmt ute och äckel-snön försvinner, så man slipper gå runt med vinterjacka och kängor hela tiden.
Jahap, vad mer?
Jag och en av mina kompisar är riktigt konstiga. Men men, det var lite kul.


Ge mig sommar!!!

/TOVE

Highway to hell

Rockar loss!! Natten är ännu ung, now we are going down, PARTY TIME!

With coffee and a scary movie, that's some crazy shit right there!

?


Hos Mr AnonyM

Sitter hemma hos M vid datorn medans han lagar mat åt Tove, snäll kille det där :)

I dag har Emmie varit duktig och simmat och bastat och haft det skönt, Tove har varit bakis och gjort absolut ingenting. 
Emmie har dock även haft lite otur och legat på en parkering på Hemse och letat efter bilnycklar i en kvart, som hon klantigt nog tappat in i själva bildäcket, fråga inte hur...... 

Tove hade en märklig kväll på krogen i går, hon tänkte sig inte riktigt för och gjorde kankse inte så många bra saker.. Förutom de mindre bra sakerna hade hon en trevlig kväll!

Emmies kväll var mindre intressant och händelserik, det enda märkliga var att påskharen kom. 

NÄMEN?! Nu kom påskharen igen, fast ikväll hade hon inget godis med sig :(





  Have a nice evening!


There is no need for cheese in my taco

I dag har även jag, lik som Tove upplevt en översvämmning i badrummet. Vad är oddsen lixom? I och för sig ganska stora eftersom vi bor i samma lägenhet... men fattar inte vad problemet är med den, allt bara förfaller, men hoppas det har kommit en gubbe och fixat översvämmningen idag iaf!
Har också fixat min utväxt i dag vilket verkligen var på tiden kände jag. Sen har jag varit en sväng förbi Elin, hon försökte tvinga med mig och spela fotboll.. men hon lyckades inte övertala mig lika bra den här gången:P  
Dissade krogen ikväll, dels på grund av vissa speciella skäl........... + att jag inte orkarde och + att det inte gick någon bra buss. I stället blir det nog lite mys med familjen och sen kankse jag drar hem till Mr (han som inte vill att sitt namn ska nämnas på internet) och några. Elin var nog också sugen på att hitta på något, kulkul!

Sol, slask och plusgrader ute.. hoppas snön försvinner nu (!!!) orkar inte med den här kylan längre. Längtar till den första maj då vi ska åka till Turkiet med hela släkten! :)

Tycker lite synd om mig själv, har stora blodblåsor på 4 av mina tår..... det gör ont. Vet inte vart dom kommit ifrån :/ 

Nej, nu är maten klar, det står tacos på menyn! 

 




/EMMIE


Last Minute

Den här dagen har varit lite märklig på något sätt. Har i princip bara vaknat, upplevt en översvämmning i badrummet, tagit bussen till Hemse och slingat håret, somnat, och ja, nu är det nu. Fattar inte hur jag bara kunde slockna så där när jag kom hem. kände mig verkligen totalt utmattad i hela kroppen.  Jaja, det är väl bra, blir desto piggare ikväll istället.

Bestämde mig ganska så allderles nyss för att hänga med ut på krogen ikväll. Hade verkligen väntat mig en lugn och skön hemmakväll med mina föräldrar, men NEj, så blev det ikke. Min skjuts in till stan kommer om typ 5 minuter så får nog ta och sluta skriva nu. 

/Tove

Herregud!!

HERREGUD, vad fan är det för fel på vår lägenhet?!
Nu har det blivit stopp i silen i duschen typ, så det är översvämning i hela badrummet!!!!! vad händer? 


BURN!

Haha, jag är verkligen en förvirrad människa som Emmie säger. Say no more.

Hittade en bild från förra onsdagen som jag började skratta lite åt... Bara jag + tre personer som förstår men i alla fall! Det var en märklig kväll. Tack för att ni var där <3





God kväll!

I dag har vi faktiskt varit väldigt duktiga om jag får säga det själv:) har nästan gjort allt vi skulle.. förutom att sätta upp den där j*vla gardinstången, vet inte hur många gånger jag har försökt med det men det slutar alltid likadant - jag går därifrån på dåligt humör. Kanske lika bra att inse att jag inte kan och ge upp..

Så i dag har vi alltså: Gymmat. Tove fick ringa till rörmokaren, så nu är den saken ur världen. Pantat, fick ihop hela 50 kr! Tvättat. Solat. Gjort klart svenska C läxan, skrev en debatt artikel om mot aktiv dödshjälp, valde inte alls ett deprimerande ämne eller så. Och städa, hmm..? lite halvt i alla fall. 

I morgon är det hem till familjen som gäller, pappa har lovat tacos till kvällsmat, MUMS! känns som det var år sen jag var där hemma.. fast det var dock bara en vecka sen, knappt det :P aja ska bli skönt iaf! Slinga håret ska jag också göra i morgon förresten, Tove med.  

Nu ska jag tydligen hjälpa henne att skriva klart sin svenska uppgift......

Avlsutar med en fin liten bild på våra före detta pantburkar :)

   

Tre stycken blev det visst..

// Emmie


It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me - and I'm feeling good

Har precis kommit hem från la solaria och slängt oss i sängen. Lyssnar på Muse - Feeling Good och har en skön känsla i kroppen.

Det börjar kännas som att jag har varit instängd i en bubbla hela den här tiden. I bubblan har det bara funnits plats för dig och mig och inget annat. Jag känner mig lite som en ny människa i en ny värld. Fast på ett bra sätt. På ett sätt glädjer det mig att jag fick reda på det där i måndags. Det fick mig att släppa taget. Det fick mig att se på dig och hela den här historien på ett helt annat sätt. Jag känner mig lättad över att det blev som det blev, på något sätt. Hur som helst, du kommer alltid att vara min vän.

Nu längtar jag bara till helgen. Känns nästan lite konstigt att komma hem till mami och papi imorgon, det känns som att det var åratal sen. Skönt ska det bli i alla fall. Och på lördag blir det en så kallad "heldag med roligheter" med Mike the Mixmaster himself. HÄRLIGT säger jag.





/Tove

mycket att göra...

Hallu!

Lediga idag, men har ändå mycket att stå i. Idag ska vi:

- städa lägenheten
- fixa ett visst stopp... vem vågar ringa rörmokaren?
- panta
- tvätta
- sätta upp gardinstången, som vägrar sitta fast
- gymma
- sola
- göra klart läxan i Svenska C
- fixa lite med företaget
- fixa CV (tove, emmie har redan jobb)
- plugga körkortsteori (tove, emmie har redan körkort. Den jäveln!)

Vet med andra ord inte om man kan kalla vår lediga dag särskilt ledig. Den här lägenheten tar ju upp all vår fritid :S
 

Dumma lägenhet


.

OMG vi är duktiga! Efter mycket pill och tänk och kankse någon svordom lyckades jag och tove få fram en någorlunda skaplig design på vår blogg, vilket vi från en början trodde var helt omöjligt, fattade verkligen absolut ingenting, hehe... Tur vi hade lite tålamod :) lr iallafall en av oss! 

Men tydligen går det inte att läsa inläggen längre ner på bloggen på vissa datorer.. den vita bakrunden försvinner och blir svart. suck, det var ju kul....

 // Emmie
  




Vart fan är mjölken?

Tjoo!
Ännu en slitsam dag i Slite... oj vad kreativa vi varit! Nej men lite har fått gjort. Mest har vi dock flummat och utnyttjat Mac datorernas funktioner, dvs webcamerorna. Hmm... vad har mer hänt idag? Vi har köpt tapeter. Emmie har agerat handmodell. Tove har lärt sig dricka kaffe utan mjölk. Emmie har lärt sig dricka te utan mjölk (med andra ord - vi har ingen mjölk hemma). Vi har lyckats få bort stoppet i toan (ännu lite oklart). OBS, stoppet orsakades av hushållspapper, inget annat...

En väldigt kreativ dag med andra ord :) Just nu leker vi med Smisk, aka Amanda "the black sheep" Nilsson eller Amanda "datanörden" Nilsson. En väldigt social kvinna, den där Amanda... Åtminstonde mot sina vänner på Facebook.

En trevlig sak är att vi i principo redan har helg. No more school förräns på måndag :D eller nej vänta lite nu, det är ju sportlov nästa vecka.. no more school förräns om en och en halv vecka rättare sagt! We like. 

Här kommer några bilder från vår arbetsamma dag i Slite Town.


           











                                                                


 


Blogg!

Ikväll hände det äntligen... Tove och Emmie tog steget ut i vida världen och skaffade sig en blogg. Vi är stolta över oss själva måste vi säga! I flera veckor har vi försökt tänka ut ett fyndigt namn och ikväll slog vi våra kloka huvuden ihop och kom på det GENIALA namnet toveemmie. Hur fantasifullt är inte det? :)

För övrigt har vi en väldigt mysig kväll i våran lägenhet. Vi har haft lite fint besök ikväll också, dvs Elin Strandomlotten Karlsson, Amanda Smisk Nilsson och Linn... fan kommer inte på något Rörhed. Det var mkt trevligt och uppskattat må vi säga. Imorgon är det back to Slite och jobb med UF-företaget (KÖP VÅRA ARMBAND!!). Förhoppningsvis blir det ett litet besök i vår nya favorit affär Konsum Slite. Vi rekommenderar den starkt - grymt fina korgar. Hoppas att vi lyckas ta oss till Slite - Gotlands mest miserabla plats på ett lite smidigare sätt i morgon bara. Vi har spanat in en ny buss nu som faktiskt ska gå förbi Slite (hehe?).

Aja, klockan börjar bli mycket... Vi avslutar med denna fantastiskt vackra bild på oss. God natt!






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0