workout

ääääää
Snacka om att man blivit otränad.
Körde en stund på Mickes crosstrainer medan han ändå var på gymmet (vill ju inte känna mig mycket sämre) och känner mig nu halvt medvetslös. 
Det måste ske lite ändring i mina träningsvanor känner jag... 
Känner verkligen för att komma i form och bli fit fit fit! 
Tur att jag och Emkan skaffar gymkort nästa vecka :)


jo du...


BEACH HANG

Kom precis hem från en helkvälls strandmys med mina bästa barndomsvänner <3 Det var väldigt trevligt och väldigt mysigt. Blev en hel del skitsack, intimsnack och allmänt babbel. Är lite besviken dock över att grillningen inte togs så seriöst. Jag hade ju införskaffat korv och bröd och marshmallows och allt... otacksamma barn!

Snackade lite om en annan sak också. Alltså, du slutar verkligen aldrig att förvåna en. Tragiskt, patetiskt och pinsamt är det enda jag kan säga om saken.

Imorgon återvänder jag till min andra hemsocken Havdhem igen. Grejt! Jag har saknat min boyfriend.
Hoppas starkt på en trip till vattenland på fredag, men vi får se hur det blir...

PUSSHEJGODNATT

chokladfontän

Hej hej hej!
Tisdagkväll.
Har precis avslutat ett låångt samtal med Emmie.
Försöker nu komma på ett bra sätt att smita undan arbete på lördagkväll. 
Det ser mörkt ut.

Tar just nu även emot fina bilder från gårkvällens + förrgårkvällens äventyr (Kan man säga förrgårkvällen?).










barbbeecue

Ännu en lugn hemmakväll. Har grillat och umgåtts med familyn - mys! Känns som att det var år sedan jag verkligen pratade med dem ordentligt. Hinner alltid bara säga Hej och Hejdå i förbifarten innan jag sticker iväg igen känns det som. Aja, snart har jag hur mycket tid som helst på mig att umgås med mam och pap i alla fall. När arbetslösheten börjar, folk drar iväg till nya ställen och andra börjar skolan igen. Fan vad ensam jag kommer bli. Aja, kan i alla fall tvinga Emmie och Amanda att hänga med mig :)

Snart blir det en promenix med Amanda. Kan behövas efter det enorma berg mat jag nyss tryckte i mig.

 
Amanda och jag är hårda.

-

suck. ibland blir jag väldigt irriterad på dig.

Jag vill va' den som gör dig glad

Ljuvliga lugna hemmakväll! Har verkligen glömt bort hur skönt det är att bara vara hemma och ta det lugnt en kväll. Kan seriöst inte komma ihåg när jag gjorde det senast.. Eller okej, jag tar det lugnt väldigt ofta, men aldrig ensam. Aldrig hemma vid mig själv. Blir nog lite tacoslagning med brushan senare också - trevlans!

Fick ett sjukt sug att komma bort lite idag. Utomlands, fastlandet eller till och med en liten tripp till Visby skulle sitta fint nu :P Okej, helst utomlands förståss. Tänk ett varmt land... ligga på stranden, bada i havet, gå ut på kvällen och dricka fruktiga drinkar... Åka ett helt kompisgäng i höst hade verkligen varit riktigt, riktigt najs.


jobbaärtråkigt

Det är av just den här anledningen som jag alltid fixar ledigt till speciella tillställningar. Ikväll är det minst 3 olika fester/spelningar//whatever som äger rum. Känns som att alla mina kompisar ska hitta på något roligt medan jag själv måste jobba. Vet att det är så för alla ibland men jag klarar typ inte av det. Får bara en äcklig ångest och en känsla av att jag verkligen går miste om något.

ciwbcoebccoebcnoqwnc. Ska dra på lite Spotify, läsa en tidning och sen försöka somna in. Imorn är det upp tidigt och jobb. Ser ut som en heldags arbete. Yey!


kubbvm

Årets händelse (eller?) inträffade idag.
Jag snackar förståss om Kubb VM.
Förutom att Emmie höll på att driva mig till vansinne med sin sena ankomst var det rätt trevligt.
Jag var supporter till det konstiga laget med ryssmössor. CPCP hette dom, eller hur var det? :)

Nu är det snart dags för jobb... Småjobbigt eftersom jag känner mig lite svimfärdig av trötthet. Skulle aldrig ha gått med på att gå upp kl 7 för att vara chaufför åt Mick. Aja, powernap i 10 min. Hörs!


       

God eftermiddag

Hej, Emmie här :D
Känner mig lite som en inkräktare på toves blogg, men det är faktiskt min också, bara det att jag inte uppdaterar lika ofta:P

Ledig 2 dagar i från jobbet nu, sjukt sköönt!! I dag har det varit kändisar på jobbet hihi, det var kul. En groda har vi sett oxå, lr iaf inälvorna :S låg helt mosad utanför ingången...
Ikväll kankse det blir utgång, är ju faktiskt ledig i morgon. Har typ bara varit ute på krogen en gång under denna sommar också så det skulle vara KuL. 
Blev ett onödigt litet kort inlägg, men kände verkligen för att skriva ett, var hur längsen som helst.. hehe...

Nu väntar kaffii, sofie är för ovanlighetens skull lite gullig i dag :)


Alive with the glory of love

Halloj!
Emmie är med och bloggar igen, yeeeey!
Hon ligger dock på sängen medan jag stter och skriver.
Jag känner mig allmänt trött i hjärnan idag.
Emmie är ett gammalt, fult och elakt troll.
Det regnar ute :(

Låten "Lill Tove" på Spotify är den grymmaste låten ever :)
Ni hittar den på den här underbara playlisten:
Tillägnad Tove, my first lesbian choice

IKVÄLL BLIR DET FEST PÅ FIKET, SES DÄR!!


RSS 2.0